Poděkování společnosti GREENROOT s.r.o.

Odborníci na čištění zbavili mural nežádoucích malůvek.

Poděkování společnosti GREENROOT s.r.o.

Když jsme v září slavnostně představovali veřejnosti nový mural zdobící Ďolíček, vcelku oprávněně nastaly u fanoušků obavy, kdy si vezme toto mistrovské dílo za svůj cíl nějaký hloupý vandal. O pár týdnů později se obavy naplnily. Na zdi se objevilo graffiti od neznámého pitomce. A i když byla malba ošetřena tzv. antigraffiti nátěrem, starosti s odstraněním byly na místě.

Naštěstí netrvalo dlouho a po zveřejnění tohoto poškození se na klubový e-mail ozval pan Václav Zelenka z plzeňské firmy GREENROOT s.r.o., který nabídl šetrné a odborné vyčištění muralu a to navíc pro Bohemku zcela zdarma. S obrovskou vděčností jsme této nabídky využili a ChemiSova malba byla brzy jako nová.

A proto bychom chtěli panu Zelenkovi i celé společnosti GREENROOT ještě jednou s odstupem času poděkovat. Pokud budete někdy řešit potřebu čistění či dezinfekce všelijakých povrchů, tuto společnost můžeme z celého zelenobílého srdce doporučit.

O SPOLEČNOSTI
Tlakem horké vody dokonale zbavíme jakýkoliv povrch nečistot, prachu, lišejníků nebo mechu. Pomocí biologicky odbouratelných přípravku si poradíme i s graffiti a mastnotou. Provádíme také speciální ochranné dezinfekce podle § 58 odst. 1 zákona č. 258/2000 Sb., O ochraně veřejného zdraví. Ekologickým způsobem likvidujeme nežádoucí plevel, a to unikátní metodou – kombinací horké vody, pěny a vysoké teploty v uzavřeném aplikátoru.

Více informací najdete na webových stránkách společnosti www.greenroot.cz.