Ve středu s Libercem opět v Horních Počernicích

Bohemians čeká v Tipsport lize také soupeř z FORTUNA:LIGY. 

Ve středu s Libercem opět v Horních Počernicích

Po sobotní výhře nad Táborskem se Klokani chystají na další utkání Tipsport ligy. Los skupiny jim přichystal konfrontaci s prvoligovým Slovanem Liberec, který ještě o víkendu hrál soutěžní duel. V domácím prostředí ho čekal souboj se Sigmou Olomouc, a to v rámci osmifinále MOL Cupu. Svěřenci kouče Luboše Kozla zvládli utkání poměrně jednoznačně (4:1), a tak uzavřeli skupinku týmů, jichž se budou pohárové zápasy týkat i v jarní části. Lví podíl na postupu měl autor hattricku Mick van Buren. Pro Severočechy bude utkání s Bohemians jejich prvním v rámci tohoto ročníku tradičního zimního turnaje.

Během podzimní části se oba týmy utkaly v Ďolíčku při příležitosti prvoligového utkání. Díky brankám v úvodech obou poločasů si odvezl body Liberec, ovšem lépe jsou na tom v tabulce nakonec Klokani. Ti mají na svého soka z Podještědí nejtěsnější - jednobodový - náskok. Oproti Klokanům má Slovan lepší rozdíl ve skóre, když jednadvacet branek vstřelil i inkasoval. Naprotitomu Zelenobílí sice dali více gólů, konkrétně sedmadvacet. Bohužel jich obdrželi ještě o dva navíc.

Táborsko - Bohemians 1:3 (0:1)
Táborsko - Bohemians 1:3 (0:1)
Ke druhému duelu ve skupině nastoupí Bohemians nakonec na umělé trávě v Horních Počernicích, ačkoliv původně bylo v plánu hřiště s přírodním povrchem v Mnichově Hradišti. Vzhledem k nepříznivým klimatickým podmínkám ovšem tato vítaná možnost padla. Oproti prvotním plánům se posunul i čas výkopu. Stejně jako v sobotu, tak i ve středu začne utkání v 10:30. Fanoušci budou moci utkání sledovat v přímém přenosu na stanici ČT sport. Utkání bude tradičně přístupné i veřejnosti. Vstupné je 60 Kč.