Program Vánoc s Klokanem 2022

V sobotu se můžete těšit na velkou autogramiádu i koncert a ohňostroj.

Program Vánoc s Klokanem 2022

Už v sobotu 3. prosince 2022 se odpoledne znovu potkáme v Ďolíčku při tradiční akci Vánoce s Klokanem. Kvůli pandemii jsme museli poslední dva ročníky zrušit, o to víc se na Vás těšíme a připravili jsme pro Vás zajímavý program.

Akce odstartuje v 16 hodin, kdy z pódia na Náměstíčku klubový moderátor přivítá návštěvníky a připomene program, o pár minut později se ve VIP místnosti sejdou hráči A týmu k velké autogramiádě a k dispozici fanouškům budou celou hodinu do 17:15. Po autogramidádě se tým přesune na pódium, hráčům poděkujeme za podzimní část sezony a společně jim popřejeme hezké Vánoce. Součástí rozloučení s hráči před dovolenou bude předání pamětních dresů za dosažené klubové milníky.

O chvíli později, v šest v podvečer, na pódium dorazí sám legendární Pavel Chaloupka, nejlepší střelec ligy z mistrovské sezony 1982/1983, aby s námi pokřtil svou knihu. Ta vyšla před nějakým časem, ovšem v Ďolíčku jsme ještě neměli příležitost ji pokřtít. Následně se "Chalupář" přesune do fanshopu, kde knihu můžete zakoupit a on Vám ji rád podepíše i s věnováním - ideální vánoční dárek pro Vaše blízké se zelenobílým srdcem. Pro sobotní autogramiádu jsme nechali z nakladatelství dovézt vše, co měli skladem. Ovšem i tak se jedná jen o necelých sto knih.

V půl sedmé večer pokřtíme na pódiu také nový nástěnný klubový kalendář pro rok 2023, který už si nyní můžete pořídit i na e-shopu ZDE. A o chvíli později, přesně v tradičních a symbolických 19:05 rozsvítíme na Náměstíčku i vánoční stromeček.

Po rozsvícení stromečku vystoupí známý český písničkář a hudebník Xavier Baumaxa, autor oslavného chorálu na bělehradskou penaltu Antonína Panenky. Kmotrem alba F!ASCO, na kterém najdete i tento hit, se stal minulý rok v říjnu v pražském Lucerna Music Baru právě sám Tonda. Kromě písně Panenka kick zazní i další kousky z jeho repertoáru. Písničku si můžete pustit a nacvičit na YouTube.

Po celou dobu bude otevřené klubové muzeum. Klubový fanshop nabídne také řadu novinek, které si budete moci koupit mezi prvními. Ještě v pátek během dne očekáváme doručení nového zboží od dodavatelů. V příštím týdnu pak všechno nasadíme i na e-shop. Na ochozu hlavní tribuny budou malé vánoční trhy, které nabídnout třeba svařák a kavárnu, v Ďolíčku nebude chybět trdelník.

Zájemci se mohou zúčastnit prohlídky zázemí stadionu, hráčské kabiny a hrací plochy. V časech 17:15, 17:30, 17:45, 18:00 a 18:15 je sraz zájemců u velkého znaku Bohemians u hlavního vchodu do kanceláří a zázemí stadionu (vedle press centra). Počet lidí pro prohlídky je omezený a musíte mít vstupenku na konkrétní čas prohlídky. Tu získáte zdarma ve fanshopu do vyčerpání kapacity. Limit je 1 ks/osoba a kapacita je 12 lidí/prohlídka (celkem 60 lidí).

Přibližně v půl osmé se všichni přesuneme na hlavní tribunu, abychom společně sledovali připravený závěrečný ohňostroj. Poté se pomalu rozejdeme do našich klokaních domovů. Brány stadionu se zavřou ve 20 hodin.

Program na pódiu
16:00 Zahájení
17:30 Přivítání A týmu
18:00 Křest knihy s Pavlem Chaloupkou
18:30 Křest kalendáře Bohemians
19:05 Rozsvícení vánočního stromečku
19:10 Koncert Xavier Baumaxa
19:30 Ohňostroj

Ostatní program
16:00-20:00 Otevřené klubové muzeum
16:00-20:00 Otevřený fanshop
16:00-20:00 Vánoční trhy na ochozu tribuny
16:15-17:15 Autogramiáda A týmu ve VIP
17:15-18:15 Prohlídka stadionu a zázemí
18:10-19:00 Autogramiáda P. Chaloupky ve fanshopu

Těšíme se na Vás!

Partnery akce jsou MČ Praha 10 a Krušovice