Tipsport ligu zakončí Klokani proti Žižkovu

V sobotu po obědě hraje Bohemka poslední zápas v roce 2022. 

Tipsport ligu zakončí Klokani proti Žižkovu

Na konec roku 2022 si ještě necelý měsíc budeme muset počkat. Ten fotbalový ale Klokani uzavřou už o tomto víkendu, kdy je čeká závěrečné utkání Tipsport ligy. V něm se utkají s třetiligovou Viktoria Žižkov, která vehementně usiluje o návrat do druhé ligy. Po zápase se hráči společně rozloučí s fanoušky na Vánocích s Klokanem v Ďolíčku a na druhou adventní neděli jim už začne zasloužená dovolená.

Aktuálně třetiligový tým vstoupil do letošního ročníku zimního turnaje ve středu po utkání Bohemky s Libercem. Na Xaverově se utkal s Táborskem. Oba týmy si do tabulky připsaly jeden bod po remíze (1:1). Žižkov podzimní část v České fotbalové lize, skupině B naprosto ovládl. Body ztratil jen při bezbrankové remíze s Velvary a porážce v Benešově (1:2). Na čele tabulky má tým od Žižkovské televizní věže devítibodový polštář na druhý Kolín. V dresu Viktorie se na podzim představili i někteří bývalí hráči Bohemians. Jmenovitě Milan Jirásek, Václav Prošek a Václav Kadlec. Z výběru těch méně známých jmen ještě Matyáš Buneš, jenž u Botiče nastupoval v dresu B týmu.

Liberec - Bohemians 3:4 (0:2)
Liberec - Bohemians 3:4 (0:2)
Pražské derby bude hostit hřiště s umělým povrchem na Xaverově. Výkop duelu je naplánován na 13. hodinu. Vstupné na utkání zůstává na částce 60 Kč. Pokud se chystáte na zápas vyrazit, nezapomeňte po něm zamířit do Ďolíčku. Na Vánocích s Klokanem se můžete těšit na velkou autogramiádu hráčů A týmu.