Změny v kádru Bohemians

Brankář Bačkovský končí hostování, stoper Krch se připojil do tréninku s Duklou.

Změny v kádru Bohemians

Se startem nového týdne se opět dala do pohybu i soupiska Bohemky. Zítra ráno budou na palubě letu mířícího na soustředění do Turecka chybět brankář Hugo Jan Bačkovský a stoper Daniel Krch.

Třiadvacetiletý brankář Hugo Jan Bačkovský byl v Bohemce na dlouhodobé hostování ze Sparty Praha do léta 2024. To ovšem skončilo o rok a půl dříve. Na cestě do Ďolíčku je totiž gólman Martin Jedlička z Plzně, který se ke Klokanům připojil už na začátku přípravy a jeho hostování se papírově dotahuje. Z Letné se obratem stěhuje na sever Čech, hostovat bude ve Slovanu Liberec.

Hugo, děkujeme za Tvé služby pro Bohemku a přejeme Ti spoustu úspěchů v další kariéře!

Druhým odchodem, který je zatím v rovině jednání, je přesun dlouholetého stopera Klokanů. Daniel Krch, který patří mezi významné osobnosti Bohemky po znovuzrození, dostal povolení k tréninku s druholigovou Duklou Praha. Danovi po této sezoně končí v Bohemce smlouva a profesionální kariéru by si rád ještě prodloužil právě v klubu z Dejvic. Pokud se vše dotáhne zdárně do konce a Dan přestoupí, patřičně se s ním rozloučíme a poděkujeme mu za dlouhé roky a skvěle odvedenou práci před plným Ďolíčkem.
#BOHEMKADOTOHO