Vstupenky na zápas s Teplicemi jsou v předprodeji

První domácí ligový duel v roce 2023 hrají Klokani v závěru ledna.

Vstupenky na zápas s Teplicemi jsou v předprodeji

Všechny týmy nejvyšší soutěže v těchto dnech absolvují zimní přípravu. Velká část zástupců FORTUNA:LIGY v tomto týdnu zamíří na svá zahraniční soustředění. Po návratu do České republiky už bude zbývat jen pár dnů do posledního lednového víkendu, kdy se nejvyšší soutěž znovu rozjede. Jarní část po dvou letech znovu startuje už v úvodním měsíci kalendářního roku.

Bohemka vstoupí do druhé poloviny sezony v domácím prostředí. Při lednovém odpoledni se utká se soupeřem ze Stínadel, kde sídlí tým FK Teplice. Utkání je naplánováno na sobotu 28. ledna s výkopem v 15 hodin. Právě dnes začíná předprodej na první ligový duel Klokanů v roce 2023. Vstupenky si můžete tradičně zakoupit z pohodlí domova přes internet na stránkách Ticketportal.cz. Druhou možností je nákup přímo v kamenné prodejně fanshopu v Ďolíčku. Až do pátku 27. ledna jsou vstupenky k mání za výhodnější ceny. Za lístek na hlavní tribunu zaplatíte 250 Kč, do kotle se dostanete za 170 Kč. V den utkání se budou lístky prodávat i na pokladnách. Rovných 300 Kč bude stát lístek na hlavní tribunu, do kotle pak 200 Kč.

Sektor C bohužel zůstává uzavřený z bezpečnostních důvodů. Držitelé permanentek z tohoto sektoru mají vyhrazená náhradní místa na hlavní tribuně v sektoru 5A. Zlevněné vstupné pro děti do 150 cm, seniory nad 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P je možné pořídit pouze v předprodeji. Všechny tyto skupiny mají nárok na slevu 50 % z plné ceny. Tyto slevy je nutné uplatnit v předprodeji. V den zápasu se budou na pokladnách prodávat už pouze vstupenky za plnou cenu a slevu nebude možné uplatnit.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY FK TEPLICE

Pro příznivce hostujícího týmu je určen sektor D a i oni mají možnost si pořídit lístky v přeprodeji levněji. Konkrétně za 170 Kč. V den utkání poté za lístek zaplatí 200 Kč.

Bohemians Praha 1905 vs. FK Teplice
sobota 28. ledna 2023, 15:00, Ďolíček
FORTUNA:LIGA, 17. kolo
Vstupenky
ZDE