Bohemka odletěla na soustředění do Turecka

Klokani se budou na start jarní části FORTUNA:LIGY chystat v Antalyi.

Bohemka odletěla na soustředění do Turecka

Svěřenci trenéra Jaroslava Veselého v úterý odcestovali z Prahy do turecké Antalye, kde se bude Bohemka připravovat do soboty 21. ledna na start jarní části FORTUNA:LIGY. Klokani se sešli v Ďolíčku brzy ráno a s přestupem v Istanbulu dosedli v cílové destinaci chvilku po sedmnácté hodině místního času.

„Cestování mi nevadí, záleží, jestli chytnete dobrého spolucestujícího, pak to vše utíká rychleji. Pokecali jsme, hráli hry, ale přiznám se, že ke konci na mě padla trochu únava a zavřel jsem na chvilku oči,“ popsal obránce Daniel Köstl.

Výpravu přivítalo v Antalyi deštivé počasí, které je předpovídáno i v nejbližších dnech. První tréninky jsou na programu ve středu, ve čtvrtek se Klokani střetnou v úvodním přípravném utkání s ázerbájdžánským FC Sabail, celkem mají v plánu čtyři utkání. Místo ubytování je pro tým dobře známé, Bohemians našli základnu opět v hotelu Adalya Elite Lara, který využívají při lednových soustředěních již několik let.

„Osobně mi déšť nevadí, ba naopak. Hlavně že budeme na přírodní trávě. Známe to tady dobře, takže pojedeme bomby, abychom se co nejlépe připravili na začátek jarní části,“
dodal Daniel Köstl.

Do Turecka vyrazilo 23 hráčů do pole a 3 brankáři. V tuzemsku musel kvůli zdravotním potížím zůstat Michal Beran. Pavel Osmančík se připojil do tréninku s Příbramí a hostování se řeší i pro Denise Valu.

Soupiska Bohemians v Turecku
Brankáři: Martin Jedlička, Lukáš Soukup, Roman Valeš.
Obránci: Martin Dostál, Lukáš Hůlka, Adam Kadlec, Daniel Köstl, Antonín Křapka, Martin Nový, Stefan Vilotić, Jan Vondra.
Záložníci: Aleš Čermák, Martin Hála, Adam Jánoš, Josef Jindřišek, Martin Kovařík, Jan Matoušek, Jan Morávek, Vojtěch Novák, Ondřej Petrák, Michal Vrána.
Útočníci: Václav Drchal, Ladislav Mužík, Tomáš Necid, Erik Prekop, David Puškáč