Ve čtvrtek hrají Klokani první utkání na soustředění

Bohemka se utká s účastníkem ázerbajdžánské nejvyšší soutěže.

Ve čtvrtek hrají Klokani první utkání na soustředění

V úterý začalo svěřencům kouče Jaroslava Veselého herní soustředění na území Turecka. Během středy absolvovali dva tréninky a ve čtvrtek už nastoupí k prvnímu přípravnému zápasu. Stejně jako v minulém roce, tak i letos narazí Bohemka na soupeře z Ázerbajdžánu. Konkrétně se jedná o Sabail, jemuž před jarní částí patří poslední místo tamní soutěže, která se nazývá Premyer Liqa. Lépe už si tým z města Baku vede v domácím poháru. V něm se totiž dostal až do semifinále, kde se utká s Gabalou.

Čtvrteční soupeř Klokanů už má jedno utkání v rámci svého soustředění za sebou. V pondělí se utkal s polskou Legií Warszawa. Duel skončil po dvou brankách na každé straně remízou (2:2). Po skončení podzimní části odešel záložník Emin Zamanov, naopak zpět je vytáhlý forvard Adil Nagiyev. Během přestávky došlo i na výměnu trenéra. Sabail převzal Shahin Diniyev. Dřívější kouč Karabachu a národního týmu Ázerbajdžánu se bude na jaře pokoušet uniknout z posledního místa tabulky. Počítat může i se dvěma nejlepšími střelci. Po pěti gólech nastříleli Franco Mazurek a Agabala Ramazanov. První jmenovaný začal s fotbalem v Argentině, ovšem během své kariéry už si vyzkoušel i angažmá v kyperském AEL Limassol a bulharském Levski Sofia. Právě s druhým zmiňovaným týmem se Klokani utkali na soustředění v Turecku před rokem.

Bohemka si v Turecku poprvé zatrénovala
Bohemka si v Turecku poprvé zatrénovala
Přípravné utkání s ázerbajdžánským Sabail FC se hraje ve čtvrtek od 15:00 hodin českého času (17:00 místního). Prozatím nemáme informace o streamu z tohoto duelu. Na webu po utkání tradičně naleznete statistiky, shrnutí nejdůležitějších momentů a ohlasy aktérů.