V pondělí po obědě proti Zagłębii Lubin

Hned zkraje týdne čeká Bohemians další přípravný zápas.

V pondělí po obědě proti Zagłębii Lubin

Svěřencům trenéra Jaroslava Veselého se soustředění v Turecku přehouplo do své druhé poloviny. Součástí programu Klokanů na přelomu víkendu s novým týdnem jsou netradičně hned dva zápasy. V neděli odpoledne se zrodila remíza v konfrontaci s rumunským OSK Sepsi (2:2 - reportáž a statistiky zde). Hned v pondělí po obědě je na řadě duel s účastníkem polské Ekstraklasy, jímž je Zagłębie Lubin. Tým z města, které je od hranic České republiky s Polskem vzdálené jen 100 km, zakončil první polovinu sezony s nejhorší formou. Z posledních pěti soutěžních duelů odešel poražen s pouhou jedinou vstřelenou brankou. Na jaře čeká tým kouče Waldemara Fornalika tuhá bitva o udržení. Ačkoliv se nyní nacházejí na poslední nesestupové pozici, ztráta zbylých tři konkurentů není velká.

Sabail FC - Bohemians 0:0
Sabail FC - Bohemians 0:0
V kádru pondělního soupeře Bohemky nalezneme i jednu českou stopu. Jeden rok angažmá ve zdejším týmu má za sebou zkušený útočník Martin Doležal. Na podzim si připsal dvě vstřelené branky, jimiž se zasloužil o vítězství nad Wislou Plock a remízou s Wartou Poznań. Nejhodnotnějším hráčem je poté jednadvacetiletý středopolař Lukasz Lakomy. Odchovanec slavnějšího polského týmu Legie Warszawa přestoupil do Zagłębie před dvěma roky.

Utkání se Zagłebií Lubin hrají Klokani v pondělí od 13:30 hodin českého času (15:30 tureckého). O průběhu budeme informovat na Twitteru a celý zápas shrneme tradičně v celkové reportáži.