Bohemka doma zvítězila nad Teplicemi

Dvougólový střelec Puškáč vystřelil výhru Klokanů.

Bohemka doma zvítězila nad Teplicemi

Do prvního jarního utkání vyrukovala Bohemka od začátku i s posilami Čermákem a Jedličkou. Na začátku se za průnikovou přihrávkou Köstla hnal Hála, ale Grigar míč sebral. Na druhé straně tvrdou ránu Hybše zablokovala obrana Klokanů. Po dvaceti minutách se Drchal s balonem probil podél brankové čáry a servíroval ho před branku, kde ovšem Prekop s Čermákem na přihrávku nedosáhli. V nastaveném čase pak Prekopovu ránu zneškodnil Grigar. Po pauze právě gólman Teplic zlikvidoval ránu Drchala, vzápětí hlavička téhož hráče Klokanů skončila na tyčce. Záhy si ale volný prostor našel Puškáč a pohodlně poslal Bohemku do vedení. O necelých dvacet minut později se Klokani radovali podruhé. Jánošův centr na přední tyči tečoval hlavou Puškáč a míč zapadl za bezmocného Grigara do sítě.

BOHEMIANS PRAHA 1905 - FK TEPLICE 2:0 (0:0)
Ďolíček • sobota 28.01.2023 • 15:00 • 17. kolo F:L

Branky: 56. Puškáč (Drchal), 74. Puškáč (Jánoš)
Rozhodčí: Hocek - Vodrážka, Váňa
ŽK: Gning, Jarošík (hlavní trenér)
Diváci: 3312

Bohemians Praha 1905:
Jedlička - Hůlka, Petrák, Křapka (36. Vondra) - Köstl, Jánoš (84. Jindřišek), Čermák, Kovařík (46. Puškáč) - Hála (74. Dostál), Drchal - Prekop (84. Matoušek)
Trenér: Jaroslav Veselý

FK Teplice:
Grigar - Vondrášek (4. Chaloupek), Knapík, Hybš - Hyčka (77. Radosta), Mareček, Kučera (46. Dramé), Urbanec - Čičovský (63. Sy) - Žák (63. Kodad), Gning
Trenér: Jiří Jarošík