Předprodej na Spartu začíná v úterý dopoledne

Vstupenky mohou v uzavřeném režimu zakoupit registrovaní fanoušci Bohemians.

Předprodej na Spartu začíná v úterý dopoledne

Klokani vstoupili do jarní části FORTUNA:LIGY vítězně a už pomalu vyhlížejí další domácí zápas. Tentokrát půjde rovnou o derby, do Ďolíčku přijede Sparta! Zápas má stanovený výkop v neděli 12. února v 18 hodin a vstupenky jdou do prodeje dnes dopoledne v 10:00. Celý předprodej bude opět uzavřený pro registrované fanoušky Bohemians, sektor hostů bude prodávat ve své režii letenský klub. Otevření volného prodeje v této chvíli není naplánováno.

CO ZNAMENÁ UZAVŘENÝ PŘEDPRODEJ?
Již několik let jsou nejrizikovější zápasy v tomto režimu. Jde o bezpečnostní opatření, jehož cílem je zamezit nadměrnému obsazení sektorů určených pro domácí příznivce fanoušky hostujícího klubu. Vstupenky do sektorů A a B si tak může zakoupit pouze fanoušek, který má členský průkaz Družstva fanoušků Bohemians (DFB) nebo fanklubu. Permanentkáři mají možnost zakoupit další až čtyři vstupenky pro své kamarády a známé. Pro sebe nemusejí kupovat nic, permanentky na utkání standardně platí.

MÁM ČLENSKÝ PRŮKAZ DFB NEBO FANKLUBU
Na zadní straně Vaší plastové karty je uvedený desetimístný číselný kód. Tento kód je nutné použít pro nákup online přes Ticketportal, předložení průkazu po Vás bude vyžadovat také obsluha při nákupu vstupenek ve fanshopu.

MÁM PERMANENTKU 2022/2023
Pro vstup s Vaší permanentkou nemusíte řešit nic, je platná. Máte ale přednostní právo na nákup dalších vstupenek pro Vaše přátele či rodinu. Na zadní straně permanentky je uvedené desetimístné číslo a ověřovací údaj. Tyto kódy je nutné použít pro nákup online přes Ticketportal, předložení permanentky po Vás bude vyžadovat také obsluha při nákupu vstupenek ve fanshopu. Za takto zakoupené vstupenky a chování jejich držitelů na stadionu nese plnou odpovědnost majitel permanentky, na kterou byly vstupenky vydány.

KÓDY JSOU PLATNÉ POUZE JEDNORÁZOVĚ!
Pozor, kód je platný pouze jednorázově a po prvním použití bude automaticky zneplatněn! Pokud se pomocí kódu dostanete k výběru vstupenek a prodej nedokončíte, druhý pokus již nebude možný. To stejné platí při nákupu menšího množství vstupenek. Na každý kód je možné zakoupit až čtyři vstupenky, ale při nákupu menšího množství již nebude možné kód použít znovu pro druhý nákup, i když nebyla kvóta 4 ks vyčerpána v prvním prodeji. Při potížích s online nákupem se obraťte na help@ticketportal.cz.

CO KDYŽ ŽÁDNÝ PRŮKAZ A KÓD NEMÁM?
V takovém případě bohužel vstupenky pro takto rizikový zápas nezakoupíte. Volný prodej není v tuto chvíli plánován.

UVOLNĚNÍ MÍSTA
Jste permanentkář a na utkání nemůžete přijít, permanentku nikomu nepůjčíte a ležela by doma? Máte možnost pomoci ostatním fanouškům se na utkání dostat a své místo uvolnit. Návod najdete ZDE. O uvolnění místa žádáme zejména permanentkáře z hlavní tribuny, kde je vždy na derby vyprodáno.

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ
Všech 315 vstupenek má v distribuci hostující klub AC Sparta Praha. Prosíme tedy fanoušky ACS, aby dotazy k nim směřovali na svůj klub.

DO SEKTORŮ BOHEMIANS BEZ SYMBOLŮ SPARTY

Hlavní tribuna (sektor A) a kotel domácích (sektor B) jsou určené výhradně pro fanoušky Zelenobílých. Do těchto sektorů je zakázáno vstupovat se symboly hostujícího klubu (např. čepice, šála, bunda se znakem ACS atd.) a pořadatelská služba je oprávněna diváky s těmito symboly do sektorů A a B bez náhrady vstupného nevpustit.

SEKTOR C ZŮSTÁVÁ UZAVŘENÝ
Z důvodu havarijního stavu zůstává uzavřený sektor C. Pro držitele permanentek do tohoto sektoru jsou vyhrazena náhradní místa na tribuně 5A v řadách 2 a 3. Za omezení se fanouškům omlouváme, bohužel s tím nemůžeme nic udělat. Nápravu musí sjednat majitel nemovitosti.

ONLINE PRODEJ VSTUPENEK ZDE