Do Bohemians přichází Jan Shejbal

Pryč z klubu naopak zamířil útočník Ibrahim Keita.

Do Bohemians přichází Jan Shejbal

V závěru přestupního termínu získali Klokani ještě jednu posilu. Ze severočeských Teplic se do Vršovic stěhuje obránce či záložník Jan Shejbal. Osmadvacetiletý fotbalista podepsal v Bohemians smlouvu do 30. června 2024 s opcí.

Momentálně se ale léčí se zraněním nohy. I přes tento problém si Bohemians přáli přestup uskutečnit. "O Honzu jsme měli zájem už v létě. Teď jsme vstoupili do jednání a jsme rádi, že přichází na přestup hned. Sice je zraněný, ale s tím jsme počítali. Přivádíme ho, aby se doléčil už pod dohledem našeho lékařského týmu a našcih fyzioterapeutů a byl připraven nám pomoci v blízké budoucnosti," řekl k aktuální situaci sportovní ředitel Bohemians Miroslav Držmíšek. Jan Shejbal bude v zelenobílém dresu nosit číslo 2. Vítej v Ďolíčku!

Proti tomu francouzský útočník Ibrahim Keita se stěhuje z Vršovic pryč. V posledních měsících se nevešel ani do nominace hlavního trenéra a měl svolení hledat si nové angažmá. To se mu podařilo, zahraje si druhou irskou ligu v dresu Galway United F.C. S klubem se domluvil na ukončení smlouvy a odešel jako volný hráč. Ibrovi přejeme v další kariéře hodně štěstí.

#BOHEMKADOTOHO