V neděli do Liberce vyráží fanouškovský autobus

Vstupenky do kotle Bohemians si můžete koupit i online.

V neděli do Liberce vyráží fanouškovský autobus

Klokani ve středu přivezli z Uherského Hradiště postup do semifinále MOL Cupu, teď už ovšem soustředí veškerou pozornost k utkání 22. kola FORTUNA:LIGY, ke kterému pojedou už v neděli 5. března do Liberce. Zápas má výkop netradičně už ve 14 hodin. Je to z důvodu odpoledního hokejového extraligového zápasu Liberec vs. Vítkovice, který začíná v 16:30. Protože se jedná o poslední kolo s jednotným začátkem, bylo rozhodnuto o přesunutí fotbalového utkání o hodinu, aby fanoušci mohli po fotbale zamířit i na hokej. Tuto snahu, jak sportovním fanouškům ulehčit život, určitě vítáme.

AUTOBUSOVÝ ZÁJEZD
Fanoušci Bohemky jedou na sever Čech autobusem, který společně vypravují Green White Fanatics a Družstvo fanoušků Bohemians. Autobus odjíždí z Ďolíčku v neděli 5. března v 11:30 a zpáteční jízdenka vyjde na 250 Kč. Platí se před odjezdem na místě a hotově. Zájemci se mohou hlásit na e-mailu předsedy DFB martin.kurka@bohemians1905.cz s uvedením jména či přezdívky a telefonního čísla. Sraz je v Ďolíčku půl hodiny před odjezdem, tedy v 11 hodin dopoledne. Vstupenka na utkání není v této ceně zahrnuta.

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ
Pro fanoušky Bohemians je na stadionu U Nisy vyhrazen sektor Vlajkonoši hosté. Vstupenku do něj si můžete koupit online ZDE za 160 Kč. V den utkání bude stát vstupenka na místě 200 Kč, pokladny u sektoru hostů otevírají ve 12:00.

#BOHEMKADOTOHO