Novinky z našeho fanshopu

Klokaní shop nabízí novinky, slevy i dárky zdarma k nákupu.

Novinky z našeho fanshopu

S blížícím se víkendovým domácím zápasem s Pardubicemi si pro naše fanoušky připravil klokaní fanshop několik novinek i zajímavé akce a slevy. V tomto článku najdete vše podstaté.

DÁREK ZDARMA
Ke každému nákupu v minimální hodnotě 1 200 Kč dostanete zdarma nástěnný kalendář 2023 nebo diář 2023. Vybrat si můžete sami. Při nákupu ve fanshopu stačí vaši volbu sdělit prodávajícímu. Možnost získat tento dárek ale budete mít i při objednávkách online. V takovém případě stačí do poznámky k objednávce napsat, kterou variantu jste si zvolili. Připište jednoduše Chci kalendář nebo Chci diář a při balení vaší objednávky bude vybraný dárek přibalen. Při objednávkách přes internet je rozhodná celková cena bez dopravy. Dárky bude fanshop rozdávat do vyčerpání zásob.

VELKÉ SLEVY
Kalendář i diář si můžete zakoupit také přímo a rovnou s velkou slevou. Hned o polovinu byly snížené původní ceny těchto produktů. Obojí pořídíte nyní za 150 Kč. O třetinu levnější je nyní i hezká kovová propiska s názvem klubu a klokanem. Slevy najdete ZDE.

Nový minidres ve fanshopu
Nový minidres ve fanshopu
NOVINKY V NABÍDCE

Během posledních dnů se v sortimentu objevilo několik novinek. Zmínit můžeme nový bílý hrnek se zeleným klubovým znakem. Nejen do svého auta si můžete pořídit minidres s přísavkou, který je věrnou kopií aktuálního domácí dresu Bohemians a pro sběratele autogramů nabízí fanshop také letošní sadu oficiálních podpisových karet. Autogramy na ně si už ale musíte ulovit sami. Nedávnými novinkami jsou také černé fleecové rukavice, podsedáky nebo trička pro děti, dámy i pány. Veškeré novinky si můžete prohlédnout na jednom místě, když KLIKNETE SEM.

VSTUPENKY DO PLZNĚ

V prodeji jsou nyní ve fanshopu také vstupenky na utkání v Plzni, které hrajeme příští týden. Jedna vstupenka stojí 160 Kč a lze ji platit pouze hotově. Během nedělního utkání s Pardubicemi budou tyto vstupenky v počtu 100 ks k dostání také v trafačce v kotli Bohemians. V průběhu celého příštího týdne je pak opět seženete ve fanshopu v Ďolíčku.