Hráči na hostování v úvodu druhé ligy

Na jaře působí ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE tři kmenoví Klokani.

Hráči na hostování v úvodu druhé ligy

Součástí zimních změn byly také odchody formou hostování, které se týkaly především mladíků ve službách Bohemians. Dva odešli do Vlašimi, u jednoho došlo jen k změně působiště v rámci druhé ligy. FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA má za sebou dvě neúplná jarní kola, a tak je nejvyšší čas, abychom si výkony kmenových hráčů Bohemians připomenuli.

Pavel Osmančík - rychlý útočník přes zimu vyměnil Příbram za Varnsdorf, v jehož dresu se pere o přední příčky ve druhé nejvyšší soutěži. Vlivem klimatických podmínek stihl Varnsdorf zatím jen jedno utkání, a to v Prostějově. Zápas skončil remízou 1:1, ale Osmančík do něj nezasáhl, neboť v nominaci chyběl. Druhé utkání měl tým od Šluknovského výběžku odehrát před týdnem s Duklou, ale kvůli počasí bylo odloženo.

Denis Vala - pravonohý obránce v zimě zamířil na hostování do Vlašimi. Hned v úvodním kole nastoupil v základní jedenáctce. Na hřišti Líšně odehrál celý zápas a v závěru dostal žlutou kartu. V podobném duchu se nesl také duel s B týmem Sparty, kdy Vala znovu vydržel na hřišti celý zápas a na samotném konci ho sudí potrestal žlutým kartónkem. Svěřenci trenéra Martina Hyského však domácí utkání zvládli, když vyhráli jednoznačným rozdílem (3:0).

Stefan Vilotić - srbský obránce odešel do Vlašimi spolu s Denisem Valou. Také on dostal důvěru hned v prvním utkání a v Líšni vyběhl od úvodního hvizdu. Hřiště opustil v 81. minutě při závěrečné snaze o zdramatizování závěru utkání. Minulý víkend už odehrál celé utkání, a tak se svými spoluhráči mohl slavit vítězství nad B týmem pražské Sparty.