Mistrovské hovory nad Ďolíčkem

Zisk titulu po 40 letech připomenou tři unikátní večery s účastí mistrů.

Mistrovské hovory nad Ďolíčkem

V letošním roce si připomeneme už 40. výročí zisku dosud jediného mistrovského titulu Bohemians. Kromě připravovaného mistrovského programu k jednomu jarnímu ligovému utkání se chystá také návrat oblíbené zelenobílé talkshow. Tentokrát ale s velmi unikátní sestavou hostů. Moderátor a fanoušek Bohemky Tomáš Poláček během tří speciálních večerů kousek nad Ďolíčkem ve Vršovickém divadle MANA vyzpovídá samotné mistry a také další osobnosti z okolí Bohemians.

První talkshow s názvem Mistrovské hovory nad Ďolíčkem se uskuteční v nadcházející reprezentační přestávce. Ve středu 22. března v tradiční čas 19:05 přivítá Tomáš Poláček první tři hosty, se kterými bude na titul vzpomínat. Bude to doslova brankářský speciál, protože do křesel na pódiu usednou brankářské ikony mistrovských Klokanů i reprezentace Vladimír Borovička se Zdeňkem Hruškou. Třetím do party bude další bývalý gólman a velký srdcař z Ďolíčku Radek Sňozík.

Hlediště divadla pojme jen 140 diváků, proto s nákupem vstupenek neváhejte a staňte se součástí opravdu zajímavých a nezapomenutelných večerů. Navíc v předprodeji výrazně ušetříte. Cena vstupenky na jedno představení je 200 Kč, v den představení na místě pak bude dražší vstupné za 300 Kč. Vstupenky na první večer jsou k dostání online ZDE.

Pořadatelem talkshow je Družstvo fanoušků Bohemians s podporou Městské části Praha 10 a Vršovického divadla MANA.