Utkání se Slováckem ve znamení akce Víkend otců

Kup si ve fanshopu speciální tričko a vezmi svého tátu na fotbal. 

Utkání se Slováckem ve znamení akce Víkend otců

Je to v podstatě kolorit. V drtivé většině rozhovorů přichází hráči s odpověďmi, že to byli právě tátové, kdo stáli na samotném počátku jejich fotbalové kariéry. Jsou to oni, kdo v mládežnických letech s nimi objížděl nespočet turnajů, absolvoval náročné dojíždění na tréninky, věnoval jejich fotbalovému rozvoji ohromné úsilí a vzal je poprvé taky na opravdový ligový stadion. Za tenhle počin si zaslouží slyšet nejen "Díky, táto!"

V rámci profesionálních soutěží se proměnil v tradici projekt Víkend otců. U Bohemians vychází akce na domácí zápas se Slováckem, který se hraje 2. dubna od 19 hodin. Předprodej vstupenek již běží a pořídit si je můžete kliknutím ZDE. Principem celého projektu je tentokrát aktivita potomků, kteří v rámci poděkování berou na fotbal své tatínky. Fanoušci se proto můžou těšit na speciální nabídku. Od dnešního dne je do sortimentu fanshopu zařazeno nové tričko se speciálním motivem. Při nákupu dvou kusů triček pak obdržíte volný lístek pro svého tátu zdarma. Tato nabídka je ovšem omezená, proto doporučujeme s jejím využitím neotálet. Tričko naleznete v sortimentu fanshopu kliknutím na odkaz níže.

>>> TRIKO DÍKY TÁTO <<<

NÁKUP VE FANSHOPU
Fyzický nákup v kamenné prodejně je nejjednodušším řešení. Při nákupu dvou triček stačí obsluhu informovat o zájmu využití nabídky.

NÁKUP PŘES INTERNET
Akce lze využít také přes internet. Při nákupu na e-shopu stačí napsat do poznámky objednávky "Chci lístek zdarma." Na základě této informace bude do e-mailu zaslán speciální kód, který pak zadáte při nákupu vstupenek v síti Tickeportal.

CO KDYŽ JSEM PERMANENTKÁŘ A CHCI DRUHÝ LÍSTEK VEDLE SEBE?
V tomto případě je jediným nevyhovujícím východiskem, že budete muset opustit své oblíbené sedadlo. Pokud vedle vaší permanentky nebude volné místo, bude v případě fyzického nákupu místo uvolněné do volného prodeje a obdržíte dvě jednorázové vstupenky (jedna za permanentku, druhá jako součást akce). Pokud se rozhodnete pro online nákup, poprosíme vás o uvolnění permanentky (návod zde). Tuto informaci nám, prosím, také sdělte v poznámce objednávky spolu s číslem permanentky, aby vám mohly být zaslány dva kódy pro nákup vstupenek. Na stránkách Ticketportal si pak v plánku stadionu vyberete dvě místa z dostupného výběru.