Vstupenky na semifinále MOL Cupu

Klokani budou ve středu 5. dubna bojovat o postup do finále na hřišti Slavie.

Vstupenky na semifinále MOL Cupu

Bohemka si po čtyřech letech opět zahraje o finále českého poháru. Mezi nejlepší čtyři týmy se letos dostali svěřenci trenéra Jaroslava Veselého i díky čtvrtfinálové výhře v Uherském Hradišti. Následný los v sídle Fotbalové asociace České republiky určil, že k dalšímu vyřazovacímu souboji nepojede zelenobílá výprava daleko. Semifinálovým soupeřem je nejbližší prvoligový tým vůbec a aktuální lídr FORTUNA:LIGY - SK Slavia Praha. Kotel Bohemians v Ďolíčku a sektor hostů v Edenu dělí vzdušnou čárou pouhých 1300 metrů.

SEKTORY PRO FANOUŠKY BOHEMIANS
Pro příznivce Klokanů budou ve Fortuna Areně k dispozici obvyklé sektory 119-121, označené také jako sektoru hostů. Navíc jsme s domácím klubem domluvili ještě přiléhající sektor 122, který se nachází na jižní tribuně hned vedle sektoru hostů. Kapacita sektoru hostů je necelých tisíc míst, dalších čtyřista vstupenek je k dispozici do sektoru 122. Sektor 122 je určen pro "klidnější" fanoušky, kteří nechtějí být přímo v kotli.

VSTUPENKY PRO BOHEMIANS
Na semifinále poháru platí cenová kategorie Z1, z toho vyplývá cena vstupenky do sektorů určených pro Bohemku 260 Kč. Online prodej přímo do nám určených sektorů probíhá online u Ticketportalu ZDE. Po přihlášení k vašemu účtu bude vyžadováno speciální jednoduché heslo, které zní BOHEMIANS. Po zadání hesla budete mít možnost vybrat místo v sektorech 119-122. Následně dokončíte celý nákup a vstupenky obdržíte e-mailem. Na jeden nákup je možné pořídit až 6 vstupenek. Žádáme naše fanoušky, aby kupovali vstupenky výhradně do těchto sektorů a v důležitém souboji tak netříštili síly do jiných částí stadionu.

PRODEJ V ĎOLÍČKU
Vstupenky si můžete zakoupit také ve fanshopu přímo v Ďolíčku. Prodej tady začne dnes, v úterý 21. března, ve 13:30 hodin. Platba za vstupenky zakoupené v našem fanshopu je možná pouze v hotovosti. Na výběr bude opět kotel i sektor 122.

SENIOŘI NA VRŠOVICKÉ DERBY ZDARMA
Na zápas mají všichni senioři starší 63 let vstup zdarma. V den utkání stačí přijít na pokladnu č. 4 a předložit doklad totožnosti, kterým lze prokázat splnění nároku na tuto slevu. Následně obdržíte volnou vstupenku pro vstup zdarma. Akce se vztahuje i na sektory Bohemians.

Semifinále MOL Cupu mezi Slavií a Bohemkou začíná ve Fortuna Areně ve středu 5. dubna ve 20:15.

#BOHEMKADOTOHO