Dnes začíná předprodej vstupenek na utkání se Slováckem

Na začátku dubna čeká Klokany domácí duel se soupeřem z Uherského Hradiště.

Dnes začíná předprodej vstupenek na utkání se Slováckem

Po euforické výhře v Plzni si teď Klokani budou moci odpočinout a načerpat síly pro závěr základní části FORTUNA:LIGY, a to díky reprezentační přestávce. Se startem dubna se na scénu profesionální klubové soutěže zase vrátí. Svěřenci trenéra Jaroslava Veselého se postarají, stejně jako během předchozích dvou víkendů, o závěrečnou tečku za celým ligovým kolem. Na první dubnovou neděli do Ďolíčku přijede Slovácko, a to už ke třetímu vzájemnému zápasu těchto týmů v rámci probíhající sezony. Předchozí dvě hostil stadion v Uherském Hradišti. Pokaždé tři body putovaly do Prahy, a to po ligové výhře (4:2) a naposledy i triumfu ve čtvrtfinále MOL Cupu (2:1).

V dubnu bude poprvé souboj hostit také Ďolíček. Zahajovací výkop je naplánován na 19. hodinu. Předprodej vstupenek začíná právě dnes v 10 hodin. Pořídit lístky můžete tradičně ve fanshopu i na internetu za 250 Kč na hlavní tribunu a za 170 Kč do kotle. Neprodané vstupenky pak půjdou do prodeje v den zápasu na pokladnách, a to za 300 Kč (hlavní tribuna), respektive 200 Kč (kotel). Nezapomeňte využít také zvýhodněné akce v našem fanshopu. Více informací naleznete v pondělním článku (odkaz ZDE).

>>> VSTUPENKY ZDE <<<

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SLOVÁCKA
Fanoušci soupeře si můžou rovněž z pohodlí domova zakoupit lístky s předstihem. Do sektoru D stojí lístek nyní 170 Kč, fyzicky na pokladně se jeho cena změní na 200 Kč. Nákup lze provést po kliknutí na výše uvedený odkaz.