Vezmi svého tátu na bitvu se Slováckem

Příští neděli večer čeká Klokany souboj o čtvrté místo.

Vezmi svého tátu na bitvu se Slováckem

Pauza bez ligového fotbalu je v podstatě za svou polovinou. Po víkendu se hráči z reprezentačních srazů vrátí do tréninkového procesu ve "svých" klubech, aby se pustili do závěrečného ligového finiše. Také během tohoto víkendu mohla v Ďolíčku zůstat pozitivní nálada. Ve svých soutěžních zápasech zvládl získat tři body B tým (reportáž a statistiky). Dále si úspěch zapsala i U19, která přetlačila jediným gólem Meteor Praha.

Následující neděle se ponese už v jiném duchu. Na scénu se vrátí hlavně FORTUNA:LIGA, jejíž pětadvacáté kolo zakončí velký zápas Bohemians se Slováckem, v němž bude v sázce čtvrté místo prvoligového pelotonu. Mimořádný zápas si žádá také výjimečnou událost, což tenhle bezesporu splňuje. Nadcházející ligové kolo je určené otcům s dětmi. Tradiční akce Ligové fotbalové asociace je znovu tady a Bohemians si v rámci svého utkání připravili pro své fanoušky speciální akci. Ve fanshopu je od začátku týdne novou součástí sortimentu triko Díky Táto (kup ZDE). Při nákupu dvou kusů dostanete od obsluhy jednu vstupenku zdarma. Podmínky správného využití akce naleznete níže.

NÁKUP VE FANSHOPU
Při nákupu dvou triček ve fanshopu stačí obsluhu informovat o zájmu využití nabídky.

NÁKUP PŘES INTERNET
Při nákupu na e-shopu stačí napsat do poznámky objednávky "Chci lístek zdarma". Po zpracování objednávky bude do e-mailu zaslán speciální kód, který pak zadáte při nákupu vstupenek v síti Tickeportal.

JSEM PERMANENTKÁŘ A CHCI DRUHÝ LÍSTEK VEDLE SEBE
Pokud vedle vaší permanentky nebude volné místo, i bude v případě fyzického nákupu místo uvolněno do volného prodeje a obdržíte dvě jednorázové vstupenky (jedna za permanentku, druhá jako součást akce). Pokud využijete online nákupu, poprosíme vás o uvolnění permanentky (klikni pro návod). Tuto informaci nám, prosím, také sdělte v poznámce objednávky spolu s číslem permanentky, aby vám mohly být zaslány dva kódy pro nákup vstupenek. Na stránkách Ticketportal si pak v plánku stadionu vyberete dvě místa z dostupného výběru.