Další Vršovické derby se blíží

Vstupenky na zápas Slavia - Bohemians jsou již v prodeji.

Další Vršovické derby se blíží

Přesně před týdnem bojovali Klokani v nedalekém Edenu o postup do finále MOL Cupu. Po pár dnech se do Fortuna Areny kousek od Ďolíčku vrátí i ve FORTUNA:LIZE. Vstupenky na zápas 28. kola jsou již v prodeji. Dokážeme opět vyprodat sektor?

SEKTOR BOHEMIANS
Na ligové utkání budou mít fanoušci Klokanů opět k dispozici sektor pro hosty, který je číselně označen jako 119-121. Kapacita tohoto sektoru je 969 míst. Cena jedné vstupenky je 260 Kč.

ONLINE PRODEJ
Pořiďte si vstupenky s předstihem. Přímo do sektoru Bohemians je koupíte přes internet ZDE. Po přihlášení k vašemu účtu Ticketportal bude vyžadováno heslo pro nákup, které zní opět Bohemians. Poté vás prodejní systém pustí k výběru míst v sektorech 119-121 a dále nákup standardně dokončíte a zaplatíte. Vstupenky vám přijdou e-mailem.

PRODEJ VE FANSHOPU
Vstupenky můžete pořídit také v našem fanshopu v Ďolíčku. Vstupenky tady lze zaplatit pouze hotově. Během nedělního utkání s Mladou Boleslaví pak budou vstupenky do Edenu k dostání pouze v trafačce (ultras stánek) v kotli.

PRODEJ V DEN UTKÁNÍ
Zápas na Slavii se hraje v sobotu 22. dubna od 19 hodin. Pokladny na stadionu se v případě nevyprodané kapacity otevřou o 90 minut dříve v 17:30. Raději ale nečekejte a kupte si vstupenky v předprodeji.

VSTUPENKY PRO DĚTI A HANDICAPOVANÉ
Požadavky na zvýhodněné vstupné do sektoru hostů bude řešit klub Bohemians hromadně. Proto tyto požadavky zasílejte e-mailem na martin.kurka@bohemians1905.cz.
Aktualizace: Kapacita pro vozíčkáře v sektoru hostů je obsazena.

Pro rychlé a aktuální informace doporučujeme všem fanouškům sledovat nový oficiální profil SLO Bohemians na Twitteru. Pro sledování klikněte ZDE.

#BOHEMKADOTOHO