Předprodej vstupenek na poslední zápas sezony

Příští sobotu zakončí Bohemians letošní ročník doma proti Olomouci.

Předprodej vstupenek na poslední zápas sezony

Liga míří do svého opravdového finiše. O víkendu vyrazí Bohemka na Spartu, v úterý do Plzně a v závěru května zakončí Skupinu o titul v domácím prostředí. Soupeřem jí bude Sigma Olomouc, s níž se utká v této sezoně potřetí. Podzimní souboj v Ďolíčku skončil remízou 1:1. Na Hané si oba týmy také body rozdělily, tentokrát po remíze 2:2. Třetí vzájemný duel bude hostit právě domácí svatostánek Bohemians. Svěřenci trenéra Václava Jílka na sebe upoutali pozornost o víkendu, kdy vyhráli v Plzni a ještě zdramatizovali souboj o čtvrté místo. 

PŘEDPRODEJ
Poslední utkání sezony 2022/2023 bude mít v Ďolíčku výkop v sobotu 27. května v 16 hodin. Předprodej vstupenek začne dnes v 10 hodin. Zakoupit si je lze přímo z domova nákupem přes internet. Odkaz naleznete níže. Pořídit si je můžete také při návštěvě fanshopu v Ďolíčku, a to v otevírací době. 

PODMÍNKY
Předprodej bude probíhat ve stejném režimu, jako při utkání se Slováckem. Vstup mají zajištěný držitelé permanentek varianty PREMIUM. Pokud máte typ permanentky ZÁKLADNÍ, je nutné si zakoupit vstupenku v předprodeji, stejně jako ostatní fanoušci, kteří žádnou kartu nedisponují. Místa držitelů permanentek varianty ZÁKLADNÍ nejsou nijak rezervována. Do prodeje jdou mimo dostupné kapacity také místa na stadionu, která byla během základní části "v majetku" těchto permanentkářů.

Lístky na hlavní tribunu stojí v předprodeji 300 Kč a do kotle 200 Kč. Neprodané vstupenky následně budou v prodeji před utkáním na pokladnách, a to za 350 Kč na krytou tribunu A, respektive za 250 Kč do sektoru B. 

>>> VSTUPENKY ZDE <<<

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SOUPEŘE
Pro příznivce olomoucké Sigmy je vymezený sektor D. Vstupenky jsou dostupné v online předprodeji za 200 Kč. V den utkání  budou poté v prodeji na pokladně za rovných 250 Kč.