Ďolíček Fest 2023

Blíží se druhý ročník hudebního festivalu v srdci Vršovic.

Ďolíček Fest 2023

V úterý 6. června přivítá Městský stadion Ďolíček již druhý ročník hudebního festivalu v samém srdci pražských Vršovic. Ďolíček Fest 2023 se bude konat v předvečer finále Evropské konferenční ligy UEFA, které se hraje v nedalekém Edenu. Letošní ročník je s podtitulem Mighty Sounds Warm-Up. Právě díky spolupráci s festivalem Mighty Sounds se na druhém ročníku Ďolíček Festu představí jako headlineři Fast Food Orchestra!

Mezi další účinkující patří DJ Buqi – fanouškovská ikona, rude boy a legendární DJ hrající ska, reggae nebo rock´n´roll. Wyfe – Pražská black & white kapela hrající indie-rock. V roce 2021 vydávají svůj úspěšný debut Good Times.The Silver Spoons – Mladá a energická indie-rocková kapela z Prahy, která se v roce 2019 stala objevem roku v anketě Žebřík a v roce 2022 vydala debutové album COME AND GET IT, se kterým prorazila i do velkých českých rádií.

Headlinerem budou Fast Food Orchestra – Nomádi tuzemských i zahraničních dálnic rozvážející reggae a ska. Poslední z diskografie devíti desek nese název Vezmu tě s sebou. Největší devizou kapely jsou však živá hraní, při kterých s oblibou vtahují diváky do děje.

Čím dříve vstupenky zakoupíte, tím výhodnější cena vstupného bude:
prvních 100 ks: 250 Kč
101. až 300. vstupenka: 300 Kč
Cena v předprodeji po 300 prodaných vstupenkách: 350 Kč
Cena na místě: 400 Kč
Děti do 140 cm nebo do 12ti let mají vstup zdarma.

VSTUPENKY ONLINE

Ďolíček Fest 2023 se uskuteční pod záštitou náměstka primátora hlavního města Prahy doc. Ing. arch. Petra Hlaváčka
a za podpory Městské části Praha 10, Hlavního města Prahy a partnerů Krušovice a PEPSI.