Permanentky 2023/2024

Prodej celosezonních vstupenek začne v pátek online.

Permanentky 2023/2024

Prodej permanentních vstupenek na novou sezonu FORTUNA:LIGY odstartuje online na Den Bohemians, tedy v pátek 19.05. v 19:05. Online prodej poběží tradičně v síti Ticketportal. Fyzický předprodej v Ďolíčku bude oproti minulým sezonám výrazně zkrácen právě s důrazem na prodej přes internet.

REZERVACE STÁVAJÍCÍCH MÍST

Permanentkáři z letošní sezony budou mít svá místa rezervována po dobu 19 dnů do 6. června 2023 včetně. Neuplatněné rezervace budou následně využity klubem či uvolněny do běžného prodeje.

ZVÝHODNĚNÁ CENA PRO LETOŠNÍ PERMANENTKÁŘE
Jako každý rok permanentkáři ze současné sezony mají nárok na zvýhodněnou cenu permanentky. Při nákupu v Ďolíčku je potřeba permanentku obsluze předložit fyzicky. Fotografie nestačí. V online prodeji získáte zvýhodněnou cenu po zadání údajů z permanentky 2022/2023.

PRODEJNÍ ČASY V ĎOLÍČKU
Fyzický prodej permanentek v press centru v Ďolíčku bude od příštího čtvrtka probíhat pouze dva dny v týdnu a při domácím utkání se Sigmou Olomouc v sobotu 27. května 2023. Běžný prodej v otevírací době fanshopu pak začne v úterý 13. června 2023.

Prodej v Ďolíčku:
ČT 25.05. 10-18 hodin
SO 27.05. 15-19 hodin (prodej ve stánku během utkání se Sigmou Olomouc)
ÚT 30.05. 08-16 hodin
ČT 01.06. 10-18 hodin
ÚT 06.06. 08-20 hodin (prodej ve stánku během Ďolíček Festu)

PERMANENTKÁŘI Z TRIBUNY C
Se startem předprodeje nebude možné zatím obnovit či zakoupit permanentky na tribunu u pošty, která je pro havarijní stav dlouhodobě uzavřena. Majitelé permanentek z této tribuny ale o výhodu zlevněné ceny nepřijdou. Při obnově budou moci využít snížené ceny do sektorů A a B. V příštím týdnu by však stav tribuny měl začít řešit správce nemovitosti a dá se tak očekávat spuštění prodeje permanentek i na tuto tribunu o něco později. O stavu věci budeme informovat.

CENÍK
Ceny permanentek vycházejí jako obvykle z ceníku jednotlivých vstupenek, který se pro příští sezonu také mění. V předprodeji pořídíte vstupenky za letošní cenu ze dne utkání, tedy 300 Kč na tribunu A a 200 Kč do ostatních sektorů. V den zápasu bude vstupenka o 50 Kč dražší, tedy za 350 Kč (A) a 250 Kč (B, C, D). Za obnovenou permanentku tak zaplatíte v Základní variantě cenu 10 vstupenek a 11 vstupenek při nákupu zcela nové permanentky. Premium varianty jsou dražší o 700 Kč na hlavní tribunu a o 500 Kč do ostatních sektorů. Premium permanentka vám zaručí vstup do Ďolíčku i místo v nadstavbové části a na domácí zápasy MOL Cupu kromě finále. Přehledné ceníky permanentek i vstupenek najdete pod tímto článkem.


RUŠÍME VOUCHERY

S důrazem na přechod do online prodeje dochází také ke zrušení voucherů, které bylo nutné následně mimo zápasový den vyměnit za plastovou kartu a tím vznikla nutnost jedné cesty do Ďolíčku navíc. V online prodeji budete mít na výběr z elektronické permanentky do mobilu (tzv. PKPASS), kterou obdržíte e-mailem nebo plastové karty. V případě zvolení karty vám Ticketportal zašle fyzickou permanentku na vámi zadanou adresu za manipulační poplatek 150 Kč. Při nákupu osobně v Ďolíčku dostanete plastovou kartu automaticky.

FORMULÁŘ A KONTAKTNÍ ÚDAJE
Při nákupu fyzicky v Ďolíčku budete obsluhou vyzváni k vyplnění kontaktního formuláře pro majitele permanentky jako v minulých letech. Při nákupu online zadáváte tyto údaje automaticky do objednávky. Cílem klubu je získat aktuální kontakty na permanentkáře, abychom vás mohli v důležitých věcech efektivně kontaktovat. Databáze kontaktů z minulých sezon bude kompletně nahrazena novou, proto ve vlastním zájmu údaje aktualizujte a uvádějte pravdivě. V opačném případě nemáme možnost k vám důležité zprávy bezpečně doručit. To se může týkat i důležitých pokynů pro případné zápasy v evropských pohárech.

PŘEDKUPNÍ PRÁVO PRO PŘÍPADNÉ EVROPSKÉ POHÁRY
V této chvíli Bohemka bojuje o účast v pohárové Evropě a majitelé placených permanentních vstupenek získají výhody pro případnou účast. Jednou z výhod je předkupní právo na vstupenku po určitou dobu předprodeje, dále zvýhodněná cena oproti jednorázovým vstupenkám. Permanentkářům garantujeme možnost si vstupenku zakoupit, ovšem již negarantujeme konkrétní místo na tribuně. Může totiž nastat situace, kdy takové utkání budeme hrát mimo Ďolíček. V případě sehrání v Ďolíčku pak budeme muset splnit mnohem přísnější nároky UEFA (např. na VIP sedadla). Z toho vyplývá nemožnost garantovat místo například v nejoblíbenějším sektoru A3. Z každé placené permanentky plyne garance možnosti nákupu minimálně jedné vstupenky.

ROZDÍL MEZI PERMANENTKOU ZÁKLADNÍ A PREMIUM
Základní - S touto permanentkou získáte vstup na domácí zápasy pouze v rámci 1. - 30. kola FORTUNA:LIGY. Neplatí na MOL Cup a nadstavbu F:L. Ze Základní permanentky nevyplývá přednostní právo nákupu pro nadstavbu.
Premium - S touto permanentkou získáte vstup na všechny domácí zápasy Bohemians v Ďolíčku včetně nadstavby a MOL Cupu (kromě finále, které organizuje FAČR, nikoliv klub).

VIP GOLD ZÁKLADNÍ A PREMIUM
Základní - S touto permanentkou získáte vstup na domácí zápasy pouze v rámci 1. - 30. kola FORTUNA:LIGY. Neplatí na MOL Cup a nadstavbu F:L.
Premium - S touto permanentkou získáte vstup na všechny domácí zápasy Bohemians v Ďolíčku včetně nadstavby a MOL Cupu (kromě finále, které organizuje FAČR, nikoliv klub).

Zároveň můžete vstoupit do VIP prostorů označených jako Gold, kde můžete pravidelně potkávat klubové legendy Antonína Panenku, Karola Dobiaše, Jiřího Ondru, herce Ivana Trojana a také obchodní partnery a sponzory klubu. V nabídce VIP Gold občerstvení je teplý i studený catering, čepované pivo a nealkoholické nápoje v neomezeném množství.

VIP SILVER ZÁKLADNÍ A PREMIUM
Základní - S touto permanentkou získáte vstup na domácí zápasy pouze v rámci 1. - 30. kola FORTUNA:LIGY. Neplatí na MOL Cup a nadstavbu F:L.
Premium - S touto permanentkou získáte vstup na všechny domácí zápasy Bohemians v Ďolíčku včetně nadstavby a MOL Cupu (kromě finále, které organizuje FAČR, nikoliv klub).

Kromě výše zmíněných vstupů na domácí zápasy obsahuje přístup do VIP prostor s označením Silver, kde je k dispozici pivo a nealkoholické nápoje a teplý catering (klobásy, párky).

SLEVY NA PERMANENTKY
Senioři - Pro osoby starší 70 let platí sleva 50 % ze základní ceny nové permanentky. Vznik nároku na slevu bude na vyžádání kontrolován obsluhou při vystavení permanentky.
Děti do 150 cm - Slevu 50 % ze základní ceny nové permanentky mohou využít také děti do výšky 150 cm. Splnění nároku na slevu bude kontrolováno při vstupu na stadion.
ZTP a ZTP/P - Držitelé těchto průkazů mají také nárok na 50% slevu z běžné ceny nové permanentky. Vznik nároku na slevu bude na vyžádání kontrolován obsluhou při vystavení permanentky.

#BOHEMKADOTOHO