Vstupenky na utkání v Plzni

Do Doosan Areny vypravují fanoušci autobusový zájezd.

Vstupenky na utkání v Plzni

V sobotu čeká Bohemku pražské derby se Spartou, o tři dny později se Klokani vydají v rámci 4. kola FINÁLE FORTUNA:LIGY do západočeské metropole. V plzeňské Doosan Areně začíná zápas v úterý 23. května úderem sedmé hodiny večerní.

Vstupenky do sektorů Bohemians si můžou naši fanoušci zakoupit online za cenu 350 Kč. Celková kapacita sektorů U12 a U13 je 627 míst. Vozíčkáři si mohou levnější vstupenku vyřídit individuálně přes SLO Bohemians Martina Kurku na e-mailu martin.kurka@bohemians1905.cz. Vstupenky za stejnou cenu bude možné zakoupit také v den utkání na pokladnách stadionu.


AUTOBUSOVÝ ZÁJEZD
Na toto utkání vyhlašuje Družstvo fanoušků Bohemians společně s aktivními fanoušky z Green White Fanatics autobusový výjezd. Autobus má kapacitu 50 míst a cena za místo činí pouhých 200 Kč. Přihlásit se můžete také na e-mailu martin.kurka@bohemians1905.cz nebo telefonicky na čísle 773 999 695. Místo je garantované až po zaplacení 200 Kč. Zaplacení místa v autobusu si zájemci individuálně domluví s SLO Bohemians. Sraz bude v 16:45 na Zličíně, odjezd o čtvrt hodiny později. Pojeďte s námi podpořit Klokany v boji o další důležité body!

#BOHEMKADOTOHO