Zítra začíná prodej permanentek i v Ďolíčku

Pořídit si ji můžete od 10 do 18 hodin v press centru.

Zítra začíná prodej permanentek i v Ďolíčku

Prodej permanentních vstupenek odstartoval přes internet v pátek 19. května. Zítra se poprvé otevře také prodejní místo v press centru v Ďolíčku. Permanentku na sezonu 2023/2024 si ve čtvrtek 25. května můžete zakoupit od 10 do 18 hodin. Platit lze hotově i kartou. Každý zákazník musí k nákupu vyplnit registrační formulář s kontaktními údaji. Doporučujeme si ho stáhnout pod tímto článkem, aby odbavení u prodeje bylo co nejrychlejší. Vyplnit ho ovšem můžete i zítra na místě.

Stávající permanentkáři mají výhodu rezervace svého místa, stejně tam mají nárok na zvýhodněnou cenu. Všem určitě doporučíme nákup permanentky Premium, která platí také na nadstavbu i domácí zápasy MOL Cupu kromě finále. Základní permanentka totiž platí pouze pro základní část a dále je nutné kupovat vstupenky na nadstavbu, kdy ovšem místa nejsou rezervována.

Pokud chcete změnit kategorii ze Základní na Premium online, je nutné požádat o změnu kategorie na help@ticketportal.cz. Standardně jsou v předkupním právu stejné permanentky jako v letošní sezoně.

Návod na obnovu permanentky online najdete ke stažení pod tímto článkem. Ve fotogalerii je přiložen aktuální ceník permanentek.

Všechny informace o prodeji v Ďolíčku i online najdete také V TOMTO ČLÁNKU.