Hráči na hostování ve druhé lize

Obránce Vilotić oslavil návrat do základní sestavy gólem.

Hráči na hostování ve druhé lize

Poslední květnový víkend přinese závěrečné prvoligové a druholigové bitvy. Po nich se široká fotbalová veřejnost konečně dozví účastníky evropských pohárů, baráží, ale také jisté sestupující i postupující. V uplynulých dvou kolech druhé ligy do těchto bojů promluvili i hráči Bohemians.

Pavel Osmančík (FK Varnsdorf) - v sobotu byl proti Chrudimi v základní jedenáctce. Nejprve však sledoval gólové žně bývalého hráče Klokanů, obránce Dominika Haška. Ten v dresu Chrudimi skóroval hned dvakrát. Byl to právě Osmančík, kdo gólem v samotném závěru utkání upravil na konečných 2:3 z pohledu Varnsdorfu. Ve středečním duelu s Karvinou začal mezi náhradníky, na hřiště ho trenér Holeňák vyslal se startem druhého poločasu. Na lídrovi tabulky ze Slezska získal Varnsdorf bod za remízu (2:2).

Denis Vala (FC Sellier & Bellot Vlašim) - pravonohý obránce se po karetním trestu vrátil zpět do základní jedenáctky kouče Martina Hyského. Na stadionu Táborska odstoupil ze hry před uplynutím hodiny hry za těsného náskoku domácích. Vlašim na jihu Čech padla nakonec 1:3. Ve středu poté na stadion Vlašimi přicestovala Chrudim. Proti východočeskému týmu odehrál Vala celý zápas.

Stefan Vilotić (FC Sellier & Bellot Vlašim) - srbský stoper v Táborsku nastoupil až v závěru utkání. Ve středu už figuroval v základní jedenáctce. Svůj návrat oslavil gólem, když se pustil s míčem dopředu a střelou zpoza šestnáctky vstřelil první branku zápasu. Další už nepřidá, protože deset minut před koncem viděl červenou kartu. 

Program v dalším kole: 
28. května, neděle, 17:00 | Opava - Varnsdorf (Osmančík)
28. května, neděle, 17:00 | Jihlava - Vlašim (Vala, Vilotić)

Přímé přenosy z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY naleznete ZDE.