Přijďte na zítřejší důležitý zápas

Vstupenky do kotle jsou, sezení je vyprodané, permanentkáři však mohou uvolnit místa.

Přijďte na zítřejší důležitý zápas

Klíčový zápas sezony čeká na fotbalisty i fanoušky Bohemians zítra odpoledne. V posledním utkání celého ročníku přivítáme Sigmu Olomouc. Na podzim tohoto roku to bude dlouhých 36 let od doby, kdy naposledy startovali Klokani v evropských pohárech. Vstupenkou do příštího ročníku Evropské konferenční ligy UEFA je bodový zisk proti Hanákům, pak se nemusíme ohlížet na ostatní výsledky. Jak se ale říká, poslední krok bývá nejtěžší, potřebujeme plný Ďolíček a vstupenky do kotle stále zbývají.

ONLINE PRODEJ
U takového okamžiku nesmíte chybět, pořiďte si vstupenku ihned z pohodlí domova v síti Ticketportal ZDE. Vstupenky na hlavní tribunu jsou sice vyprodané, ale jednotlivá místa se ještě mohou v prodeji objevit, pokud je uvolní někteří permanentkáři. Do kotle Bohemians je zatím vstupenek dostatek.

UVOLNĚNÍ PERMANENTKY
Jestliže máte permanentku a víte, že na utkání nemůžete přijít, uvolněte své místo do prodeje a umožněte dalšímu fanouškovi Klokany v Ďolíčku podpořit. Pokud se vaše místo prodá, získáte od klubu poukaz na 100 Kč do fanshopu. Také permanentku můžete uvolnit jednoduše přes internet. Návod je ZDE.

#BOHEMKADOTOHO