B tým vyšel na jihu Čech bodově naprázdno

Klokanům se nepodařilo skórovat a z Českých Budějovic odjeli s těsnou porážkou.

B tým vyšel na jihu Čech bodově naprázdno

K dalšímu utkání vycestovali Klokani na jih Čech, kde je přivítal B tým Dynama České Budějovice ve svém areálu. Ve vyrovnaném utkání se do zakončení dostal jako první domácí Hais, jeho střelu ještě ztlumil Lehovec a Kouba ji lapil do rukavic. Klokani odpověděli protiakcí. Farkaš pasem za defenzivní linii našel Zemana, který zkoušel zakončit tvrdě z úhlu, ovšem pálil jen do boční sítě.

Příležitost poté Klokani nabídli Jihočechům chybou v rozehrávce. Malecha na útočné polovině vystihl přihrávku a rychle přesunul míč doleva k Bastlovi. Domácí křídelník postupoval vstříc brance a střílel k vzdálenější tyči, naštěstí přízemním pokusem cíl o centimetry minul. Střelecké štěstí zkoušel v závěru prvního dějství ještě zkušený Kladrubský, s nepříjemnou ránou si ale dokázal Kouba poradit. Když poté Hais zakončil pěkný centr hlavou nad branku, skončil první poločas bez branek.

Po návratu z kabin mohli udeřit Bohemians. Na útočné polovině měl míč v moci Koutský a využil náběhu Zemana. Pranovohý kanonýr si zasekl míč na svou silnější nohu a obstřelem mířil k pravé tyči, bohužel o malý kousek minul branku.

Neproměněná šance zanedlouho Klokany mrzela dvojnásobně. Od rohového praporku přilétl míč před branku, kde se k němu protlačil domácí zadák Brabec a šťastnou trefou poslal Jihočechy do vedení. 

Zelenobílí se snažili odpovědět. Do pokutového území s balonem vtrhl Zeman, pálil však vysoko nad branku. Následně Farkašův centr vracel před branku Dostál, čímž způsobil na brankové čáře závar. O zakončení se pokoušeli Marhoul s Janovským, bohužel ani jeden z nich míč za brankovou čáru nedostal.  Jen o dvě minut později vedl další akci Zeman, tentokrát po levé straně. Přihrávka doputovala až k nohám Janovského. Střídající obránce uvnitř velkého vápna pálil k tyči, jenže fantastický zákrok proti jeho ráně vytáhl brankář Lerch. 

Pražané tak na hřišti soupeře vyšli podruhé gólově i bodově naprázdno. Vzhledem k nedělnímu vítězství Domažlic už také ví, že na první příčku nedosáhnou.