V úterý a ve čtvrtek se opět prodávají permanentky

Přijďte si koupit celosezonní vstupenku na příští ročník FORTUNA:LIGY.

V úterý a ve čtvrtek se opět prodávají permanentky

Sobotním zápasem s Olomoucí pro Bohemians jedna prvoligová sezona skončila. V druhé polovině července rozehrajeme tu další a permanentní vstupenky jsou již v prodeji. Z velké části jsme letos prodej přesunuli do online světa, přesto si můžete permanentku zakoupit i v press centru v Ďolíčku.

V tomto týdnu bude fyzický prodej na stadionu Bohemians probíhat v úterý od 8 do 16 hodin a ve čtvrtek od 10 do 18 hodin. K nákupu permanentky je nutné vyplnit registrační formulář. Doporučujeme vám si ho stáhnout pod tímto článkem a vyplnit doma. Kontakty jsou pro nás důležité pro budoucí efektivní komunikaci s permanentkáři. Například při zahájení předprodeje na utkání Evropské konferenční ligy UEFA, kdy budou mít permanentkáři přednostní právo nákupu vstupenky.

Pokud si chcete permanentku zakoupit z pohodlí domova, můžete využít Ticketportal. Tam lze také uplatnit rezervaci i slevu, pokud máte permanentku 2022/2023. Návod na obnovu online najdete také pod tímto článkem. Při nákupu online máte na výběr z elektronické verze do mobilu (PKPASS) či plastové karty zaslané poštou. Pokud si zvolíte PKPASS, není možné později v Ďolíčku získat plastovou kartu.

Všechny důležité informace k prodeji permanentek najdete ZDE.

#BOHEMKADOTOHO