Prodej permanentek na tribunu C zahájen

Tribuna u pošty bude podle správce stadionu do začátku sezony opravena.

Prodej permanentek na tribunu C zahájen

V průběhu poslední sezony jsme museli pro havarijní stav uzavřít protilehlou tribunu s označením "C" a permanentkáře z ní dočasně přemístit na hlavní tribunu. Ze stejného důvodu jsme nemohli zahájit ani prodej permanentek na tuto tribunu. To se teď ovšem mění.

V minulých dnech Ďolíček opakovaně navštívili zástupci správcovské společnosti, která se o Městský stadion Ďolíček stará. Klub důrazně apeloval na neutěšený stav věci a s ním spojené finanční ztráty, kdy do tohoto sektoru nemohl prodávat kromě permanentek ani jednorázové vstupenky a o další příjem ze vstupného v povedeném závěru sezony přicházel kvůli vyhrazení náhradních míst pro permanentkáře "od pošty". V každém utkání tak přišel o možnost příjmu ze vstupného v řádu několika desítek tisíc korun.

"Včera nám správce nemovitosti předložil projekt, podle kterého dojde k opravě zdi takzvanou přizdívkou. Práce by měly probíhat tak, aby od 1. července byla tribuna C v provozuschopném stavu," řekl pro klubový web Martin Kurka, který ve věci rekonstrukce stadionu s majitelem nemovitosti jedná. Na základě této zprávy se klub rozhodl uvolnit zmíněná místa do online prodeje permanentek. Permánentkáři na tribunu C mají svá místa rezervována oproti ostatním sektorům o 10 dnů déle do 16. června 2023. Rezervace do sektorů A a B skončí v úterý 6. června.

Vše o prodeji permanentek najdete ZDE.

#BOHEMKADOTOHO