Přijďte v neděli na B tým do Ďolíčku

Klokani své poslední domácí utkání odehrají ve Vršovicích.

Přijďte v neděli na B tým do Ďolíčku

Na úrovni profesionálních soutěží už je po minulém víkendu hotovo, ale na těch nižších ještě zbývají odehrát dvě závěrečná kola. Od třetí ligy níže mají týmy ještě napilno. To samé platí také o B týmu Klokanů, který čeká domácí derniéra, celý soutěžní ročník uzavřou na hřišti soupeře.

Svěřenci trenéra Dalibora Slezáka zažívají veleúspěšnou sezonu, jíž v podobě třešničky chybí už jen vítězství ve své skupině a postup do baráže. V dvojzápase proti Viktorii Žižkov si nakonec zahrají Domažlice, které v neděli zvládly duel na hřišti pražské Dukly a se sedmibodovým náskokem jsou jistým vítězem skupiny A. Druhé místo patří právě Klokanům, kteří si ho před dotírající rezervou Plzně a Vltavínem budou chtít uhájit. 

Zbuzany - Bohemians B 1:2 (0:1)
Zbuzany - Bohemians B 1:2 (0:1)
V posledním domácím utkání se Bohemka utká se Zbuzany. Tentokrát ne v Uhříněvsi, kde Klokani odehráli všechny dosavadní domácí zápasy, ale přímo v Ďolíčku. S ohledem na lepší dostupnost pro fanoušky byl výkop utkání se Zbuzany posunut na 11. hodinu. Držitelé permanentních vstupenek mají tradičně vstup zdarma. Ostatní fanoušci se na utkání dostanou za 50 Kč. Na Náměstíčku bude otevřen stánek s občerstvením, stejně také fanshop na ochozu hlavní tribuny. Do Ďolíčku se fanoušci dostanou pouze hlavním vstupem z Vršovické ulice, ale projít budou moci až do kotle. Vstup na stadion bude umožněn od 10 hodin. 

Klokani, přijďte si zase do Ďolíčku užít příjemný den a podpořit Bohemku na závěr úspěšné sezony!