B tým nastřílel v Ďolíčku šest gólů

V posledním domácím utkání sezony Klokani vysoko zvítězili nad Zbuzany.

B tým nastřílel v Ďolíčku šest gólů

K poslednímu domácímu utkání vyběhl B tým přímo v Ďolíčku, kde přivítal Zbuzany. Vzhledem k situaci, v níž se soupeř Bohemky nachází, byly karty již před utkáním rozdány jasně. Očekávaný scénář se hned od začátku naplnil, Klokani měli převahu a snažili se přes bránícího soupeře dostávat do šancí. Už v páté minutě přistrčil Farkaš na šestnáctce Koutskému, jehož rána mířila jen doprostřed branky, kde byl připravený brankář Matěka.

Další velkou šanci měl Nekvasil, kterého povedeným obloučkem našel Farkaš. Před blonďatým záložníkem byl rychle hostující brankář a ránu zblízka dokázal skvělým zákrokem zneškodnit. Další střelecký pokus si připsal Koutský, ovšem dělovku strážce zbuzanské branky reflexivně vyrazil.

Bohemians B - Zbuzany 6:0 (2:0)
Bohemians B - Zbuzany 6:0 (2:0)
Poté už se konečně Bohemka dočkala. Koutský průnikovou přihrávkou vysunul Zemana, před nímž chtěl sebrat míč vybíhající brankář, ale nepovedlo se mu to a Zeman střelou do odkryté branky poslal Bohemians do vedení. Těsně před odchodem do kabin právě Zeman prostrčil míč do uličky Stupkovi. Levonohý bek s číslem šestašedesát nacpal před branku razantní centr, který si před Nekvasilem srazil do vlastní sítě Ansuma. Do útrob stadionu se tedy šlo za dvoubrankového náskoku Zelenobílých.

Ve druhé půli už se na hrací ploše neobjevili Damašek, Koutský, Lehovec a Nekvasil. Na trávník v Ďolíčku vyběhli Damašek, Havránek, Těšínský a Wexler. Po necelé čtvrt hodině druhého poločasu zvedali Klokani ruce nad hlavu. Pod hlavní tribunou vybojoval míč Marhoul, načež ho naservíroval před branku Zemanovi. Nejlepší střelec Bohemky jen nastavil nohu a zvýšil na rozdíl třídy. 

Ke změně došlo ještě na pozici brankáře Zbuzan, a to dvaadvacet minut před koncem. Ve stejné minutě na hrací plochu vyběhl i útočník Müller. Ten na sebe upoutal pozornost povedeným sólem, během kterého se vyhnul hned třem protihráčům, těsně před brankářem hobohužel  dokázal zastavit až Soloviov. 

Bohemians B - Zbuzany 6:0 (2:0)
Bohemians B - Zbuzany 6:0 (2:0)
Závěrečných deset minut v Ďolíčku ještě přineslo gólovou radost. Po nákopu do středu hřiště šel Farkaš do hlavičkového souboje s Ansumou, což se mu vyplatilo. Míč se odrazil přímo k Zemanovi. Ten postupoval sám na brankáře a přesnou střelou k levé tyči zkompletoval hattrick. O dvě minuty později mířil k brance s míčem Wexler, počkal na náběh Dostála, jemuž i míč předal a univerzál Bohemians křížnou trefou k levé tyči zasadil hostům pátý úder. 

Ani to ještě nebylo vše. Uplynulo jen několik vteřin, kdy Zeman po levé straně vysunul Těšínského. Střídající obránce naservíroval před branku ostrý centr, jemně ho ještě tečoval Müller k Havránkovi. Rychlý záložník si míč rychle přehodil na levačku, aby šestým gólem dal výsledku konečnou podobu.