Dnes končí rezervace permanentkářům ze sektorů A a B

Prodej permanentek probíhá v Ďolíčku i online.

Dnes končí rezervace permanentkářům ze sektorů A a B

Dnes, tedy v úterý 6. června 2023, končí permanentkářům ze sezony 2022/2023 rezervace stávajících míst na tribuně A a B. Nezapomeňte si tak permanentku obnovit, pokud jste to ještě neudělali, a vyhnout se nepříjemnostem se ztrátou místa. Prodej dnes probíhá i fyzicky v Ďolíčku. Vše ovšem vyřešíte pohodlně online. Rezervace míst pro tribunu C trvají do 16. června 2023.

PRODEJ V ĎOLÍČKU

Prodejní místo dnes najdete tradičně v tiskovém centru pod tribunou. Na Náměstíčku ovšem už stojí pódium pro večerní ĎOLÍČEK FEST 2023. Při příchodu ho z pravé strany snadno obejdete a můžete pokračovat k prodejnímu místu. Prodejní doba je 8:00-14:30. Další možností koupit permanentku v Ďolíčku bude čtvrtek 8. června 2023 od 12 do 19 hodin.

PRODEJ ONLINE
Permanentku lze obnovit také online přes Ticketportal. Návod najdete pod tímto článkem. Pokud však chcete změnit kategorii, například ze Základní na Premium, je potřeba obrátit se na help@ticketportal.cz. Při obnově máte totiž automaticky nastavenou stejnou kategorii jako v sezoně 2022/2023. Při nákupu online máte na výběr z plastové a elektornické permanentky. Žádná výměna za plastovou kartu v Ďoíčku jako v minulých letech se již neprovádí.
Elektronická permanentka - Chcete-li permanentku mít ve vašem mobilu, zvolte si elektronickou verzi nazvanou PKPASS. Přijde vám e-mailem, uložíte do aplikace a máte hotovo. Při pořízení elektronické verze permanentky již není možné vyžadovat vydání plastové karty.
Plastová permanentka - Jestli chcete klasickou plastovou kartičku a nakupujete online, zvolte si variantu zaslání na adresu kurýrní službou. V tomto případě je výroba karty a zaslání zpoplatněno manipulačním poplatkem 150 Kč.

Přečtěte si pečlivě >>> INFORMACE O PERMANENTKÁCH 2023/2024

#BOHEMKADOTOHO