Do druhé ligy bez Kozla, ale s Petroušem?

Informace, na které fanoušci čekali, tedy s kým Bohemka vyrukuje příští sezónu do boje o návrat mezi elitu, prozradil před několika okamžiky prezident klubu Pavel Švarc. Na začátek je zde seznam těch, se kterými počítat nemůžeme. V první řadě je to gólman David Šimon, který dříve, než s ním bylo ze strany Bohemky jednáno, stihl podepsat smlouvu prvoligovému Synotu, kde nahradí vyhozeného Drobisze. Připomínáme, že David byl v Bohemce jen na hostování z Pardubic a proto jde finanční vyrovnání mimo pokladnu klokanů. Končí i další gólman Peter Holec, zde nebyl zájem o prodloužení smlouvy ze strany Bohemky. Dalším, kdo zřejmě zůstane v první lize a odejde z Bohemky, je zkušený zadák Luboš Kozel...

Do druhé ligy bez Kozla, ale s Petroušem?

Ten s největší pravděpodobností podepíše ligovému nováčkovi z Plzně. Podle Švarce nemohla nabídka Bohemky té plzeňské konkurovat. I Kozel měl podepsánu jen půlroční smlouvu, a proto je volný. "Definitivně se rozhodnu po návratu z dovolené, tedy příší víkend," potvrdil Kozel. 
 
Na vážkách je Ivan Dvořák. O tom, zda zůstane nebo přestoupí, se rozhodne během příštího týdne. Sám se prý nebrání pokračovat v Bohemce. Podobně je na tom Libor Janáček, který slíbil, že pokud odejde Kozel, týmu ještě pomůže. Před koncem asi nejjistější odchod se zatím nekoná a reprezentant Karol Kisel tak možná bude muset absolvovat druholigovou sezónu.

A kteří hráči nám mají pomoci v návratu do ligy? "Posbíráme hráče z hostování, například v Semicích, Neratovicích nebo Sibřině," plánuje si Švarc. Do branky by se měl postavit údajně zkušený borec, jehož jméno ale také nemá být zatím zveřejněno. Dvojkou by měl být Kolář. Asi nejzajímavějším návratem by měl být Michal Petrouš, jenž se musel po podzimní sezóně rozloučit s klubem a jaro odehrál v Plzni.