Drželi jsme se vzájemně, tvrdí Třasák

Hodně diskusí vyvolal moment ze čtvrté minuty nedělního utkání. Do vápna Bohemky letě dlouhý centr z trestného kopu, klubko hráčů se ocitlo na zemi a sudí Bouše písknul a sahal do kapsičky pro kartu. K údivu fanoušků nařídil pokutový kop a udělil žlutou kartu <b>Martinu Třasákovi</b> za údajné stažení bývalého klokana Boba Šnajdra. Co se tedy stalo? "Vzájemně jsme se pošťuchovali a drželi, ale takových soubojů jsou v zápase desítky," podotkl levý obránce Bohemky. "Rozhodčí prý teď nasadili přísnější trend a budou takové souboje posuzovat přísněji," dodal.

Drželi jsme se vzájemně, tvrdí Třasák

"Jasná desítka. Už při předchozí situaci se měla pískat, ale Bouše Třasákovo tahání neviděl. Tak jsem na rozhodčího křikl, ať se dívá. On nás celou dobu sledoval a když to Třasák hloupě zopakoval, tak správně písknul," vyjádřil se ochotně i faulovaný Bob Šnajdr, po zápase smutný z toho, že se mu nesplnilo přání odvézt z Prahy tři body.

Když tedy připustíme, že se penalta odpískala v duchu pravidel, pak není jasné, proč Bouše neměřil na druhé straně stejným metrem. Musel si totiž všimnout, že dres nejlepšího hlavičkáře Bohemky Míry Obermajera byl po utkání pořádně vytahaný. Olomoučtí beci jej totiž jinak než pomocí rukou nebránili.