Masér Hric dluží Střihavkovi kuře

Poprvé dostal šanci nastoupit od začátku a za důvěru se odvděčil gólem. Již třetím v sezóně. <b>David Střihavka</b>, ač zatím převážně náhradník, je spolu s Liborem Balážem a Janem Rajnochem nejlepším střelcem Bohemky. "Že bych mohl nastoupit, jsem se dozvěděl tady na webu, definitivně mi to trenér potvrdil na sobotním tréninku," vykládal po zápase s Jihlavou útočník Střihavka. V sedmnácté minutě se k němu dostala nevyvedená Třasákova střela a rázem se ocitl na šestnáctce zcela osamocen. "Byl jsem překvapen, kolik mám času, kolem mě nikdo nebyl, staral jsem se hlavně o to, abych nebyl v ofsajdu. Pak už jsem se jen soustředil, abych gólmana obstřelil, nebylo to moc těžké," popisoval vedoucí branku Bohemky.

Masér Hric dluží Střihavkovi kuře

Před zápasem Střihavkovi slíbil masér Hric, že když dá gól, má u něho celé grilované kuře a Láďa Hric ihned na chodbě hlásil, ať se to v rozhovoru také objeví.

Střihavka nastoupil na hrotu ve dvojici s typově stejným fotbalistou Alešem Bednářem. Taktické pokyny tedy musely být odlišné, než když vysokého hráče doplňuje štírek Kamenský. "Měli jsme za úkol hrát hodně u sebe a na hřišti se domlouvat podle aktuální situace," stručně popsal Střihavka.

Druhý poločas se Bohemce vůbec nevyvedl a z hlediště se často ozýval pískot. "Druhá půle byla z naší strany špatná, báli jsme se o výsledek a měli jsme velké štěstí, že Jihlava nevyrovnala. Jenom jsme nakopávali dlouhé míče," byl si vědom Střihavka, jenž je v Bohemce na hostování ze Sparty.

Po utkání si hráči tradičně chodí sednout probrat zápas, Střihavka tentokrát plánoval jen krátkou návštěvu. "Mám toho za dnešek plný brejle, budu spát jak zabitej."