Rajnocha zřejmě nahradí Dozorec

Minimálně měsíc bude mimo hru defenzivní záložník Bohemky Jan Rajnoch, po operaci zlomené lícní kosti se zotavuje doma a má nařízen čtrnáctidenní naprostý klid. Trenér <b>Zdeněk Hruška</b> tak za něho musí hledat náhradu do středu pole. "Proti Spartě B zřejmě na jeho místě nastoupí Dozorec. V závěru zápasu s Jihlavou mě svým výkonem uspokojil, navíc zařídil druhý gól."<br/> Do sestavy se již může po vypršení jednozásového trestu vrátit Baláž. "V tom případě by se na hrot posunul Kamenský a vypadl by jeden z dvojice Bednář - Střihavka, ale vše se rozhodne až po sobotním tréninku, pak budeme moudřejší," uvedl Hruška. Zítřejší trénink začíná již v 15:30, aby pak hráči mohli sledovat kvalifikační utkání Bělorusko - Česko.

Rajnocha zřejmě nahradí Dozorec

K dispozici již možná bude uzdravený Švejdík, který již odehrál ve středu přátelské utkání na Lokomotivě Vltavín. Lehká zranění snad nebudou ve startu bránit Meleckému a Szabóvi. Zdravotní komplikace naopak trápí a na hřiště určitě nepustí Japonce Morisakiho.

Druhý Japonec Tsuchiya již odehrál několik minut proti Jihlavě. "Nastoupil na nezvyklém místě, ale odvedl kus poctivé práce a zdá se, že se stal i miláčkem publika," všiml si Hruška bouřlivých reakcí fanoušků Bohemky. "Ale určitě jsme ho neangažovali pro pobavení diváků, ale hlavně kvůli fotbalu. Tsuchiya se velmi rychle adaptuje a myslím, že je pouze otázkou času, kdy se propracuje do základní sestavy."

Bohemka nastupuje proti rezervě Sparty v době reprezentační přestávky. "Na soupeře se vždy poctivě připravujeme po taktické stránce, ale tentokrát nevíme nic. Je možné, že soupeř nastoupí ve velmi silné sestavě, posílené o hráče áčka. Je sice smůla, že to vyšlo právě na nás, ale pokud chceme hrát o postup, musíme porážet každého, vymlouvat se nemůžeme. Zápas beru jako derby a věřím, že k tomu přistoupí stejně i hráči," řekl Hruška.

Bude pro Bohemku výhodou hřiště na Strahově, kde už sehrála vítězné utkání proti HFK Olomouc? "Výhoda, nevýhoda - hřiště je stejné, sítě jsou stejné a praporky tam taky budou, to je úplně jedno. Výborná je ale kvalita trávníku, doufám, že diváci uvidí kvalitní fotbal."