Steiner se omlouval fanouškům

Běžela 34. minuta úvodního zápasu Bohemky na Tipsport Cupu proti Jablonci. Bohemka prohrávala 0:2. Míč se dostal malou domů k brankáři <b>Pavlu Steinerovi</b>, o přihrávku si řekl kapitán Janáček, Steiner mu ji adresoval, ale Janáček mu ji vzápětí vrátil. "Jenže to už jsem nečekal, stál jsem na ledové plotně a nestačil míč odehrát do bezpečí," popisoval Steiner kritický okamžik. Míč sebral Šenkeřík, přihrál Vodehnalovi a ten do zcela odkryté brány pohodlně skóroval. "Moje hrozná chyba, moc se fanouškům omlouvám," kál se Steiner.

Steiner se omlouval fanouškům

Prvním dvěma brankám Steiner zabránit nemohl. "Trestný kop těsně přede mnou tečoval Janáček a byl jsem rád, že jsem míč vyrazil, na dorážku jsme neměl šanci. Při druhé brance se kluci nechali vyšachovat a osamocený Vodehnal na malém vápně mi nedal nejmenší šanci. Moc jsme se na ten zápas těšil, strašně mě to mrzí," opakoval Steiner.

Do druhého poločasu nastoupil v brance Štěpán Kolář, sice neinkasoval, ale ani on se nevyvaroval hrubé chyby, když chytil míč do ruky mimo trestné území. "Myslel jsem, že byl na půlce odpískán faul, takhle vypadám jak blázen," kroutil hlavou.

Jednička Bohemky Pavel Raba je po operaci a zatím jen vyklusává.