Melecký přestoupil do Kladna

Bohemians přišli o dalšího středního záložníka. Po Rajnochovi opustil vršovický Ďolíček také <b>Marcel Melecký</b>, který přestoupil do Kladna. "Přestupní lístky ještě nejsou podepsané. Vše definitivně uzavřeme, až nám Kladno dá finanční hotovost," poznamenal k celému transferu majitel Bohemians Michal Vejsada. Výše přestupní částky nebyla zveřejněna, ale bude se jednat čiště o finanční náhradu a žádná hráčská kompenzace prý nepřichází v úvahu. "Kladno navíc přebírá všechny naše dluhy vůči panu Meleckému," přidal další podrobnosti Vejsada.

Melecký přestoupil do Kladna

Osmadvacetiletý Marcel Melecký přišel do klubu v červenci 1999 a vytrval zde bez přestávky tři a půl roku. Jeho předchozím zaměstnavatelem byl Frýdek - Místek. V minulé, ještě ligové sezóně, odehrál 21 zápasů a dal v nich jediný gól. Většinou nastupoval ve středu zálohy a zářil především vedle rychlých hráčů typu Radka Šírla. Poslední dvě sezóny v zelenobílém dresu mu nevyšly podle představ. V druholigovém podzimu nastoupil v deseti zápasech, poté se zranil. Poslední zápis do statistik v Bohemians tak zaznamenal v utkání Bohemians - Most.

Marcel Melecký odehrál za Bohemians celkem 94 zápasů a dal v nich šest branek. Jeho prvoligová statistika čítá 84 utkání a šest gólů. "Pro Bohemku je to dobrý obchod a pomůže jí překlenout část těžkého období," zhodnotil Vejsada přestup z ekonomické stránky.