Aleš Bednář opouští Bohemku

Útočník Bednář přestupuje do Sigmy Olomouc. Původně to mělo zůstat v tajnosti až do konce této sezóny, ale olomoucký manažer Kubíček vypustil informaci už v minulém týdnu. Osmadvacetiletý útočník ještě ve Vršovicích dohraje druholigovou sezónu a od léta se přestěhuje na Hanou, kde podepsal tříletou smlouvu. "Už se těším. Třeba budeme hrát i o Ligu mistrů," vzhlíží s nadějemi k novému angažmá.

Aleš Bednář opouští Bohemku

Bednář přišel do Bohemians v lednu 2003 a během svého působení zatím nastoupil ve 33 zápasech a dal 6 branek. Ve vršovickém klub měl ještě dvouletou smlouvu. "Když mě oslovila Olomouc, tak mě to potěšilo. Mám to 65 kilometrů z domova, tudíž je to mnohem blíž než do Prahy. A Olomouc má vyšší ambice než Bohemka," řekl vytáhlý útočník. "Před čtrnácti dny jsem byl na zdravotních testech v Olomouci a minulý týden jsme podepsali smlouvu. Seděl jsem s trenérem Uličným asi půl hodiny a počítá se mnou. Mají přijít ještě další posily, takže bude velká konkurence. Smlouva je na tři roky," upřesňuje otec dvou dětí.

Vedení Bohemians Bednářovi nedělalo velké problémy. Bednářovým odchodem do Olomouce se zároveň smazaly závazky klubu vůči hráči z minulosti, navíc Bohemka dostane ještě od Olomouce odstupné. Jeho výše zatím není známa. Aleš Bednář ale ještě dohraje letošní sezónu v zelenobílém dresu. V Mostě je připraven nastoupit. "Zuby mám ve stejném stavu jako po zápase s Brnem. Čtyři zuby mám vyvrácené, ale zubařka mi říkala, že by léčení trvalo déle než měsíc, tak to ještě vydržím a nechám to až do Olomouce," dodává útočník.