Böhm vysává kádr, odchází Szabó

Současné vedení Bohemians v čele s Tomášem Böhmem, ředitelem vydavatelství Ringier ČR a jeho zástupcem ve vedení klubu Markem Vítkem je na mizině. Nemá na výplaty hráčů ani na odblokování přestupů. I proto chce prodávat hráče. První na řadě je Ondřej Szabó. Fotbalista, který se na jaře dostal do výborné formy a byl tahounem mužstva podepsal čtyřletou smlouvu v Teplicích. A kolik si za něj vedení Bohemians řeklo? Podle informací Virtuálního ďolíčku činí odstupné pouhý jeden milión korun.

Böhm vysává kádr, odchází Szabó

Začíná se naplňovat předpoklad velké části fanoušků, kteří hlasují v anketě Virtuálního ďolíčku na hlavní stránce. Současné vedení klubu vede klub do zániku. Tomáš Böhm nemá prostředky na chod klubu a navíc zatím není ochoten klub opustit, Marek Vít neplní sliby. Jedno z posledních jednání má proběhnout ve středu dopoledne. Pokud ani na něm Böhm neustoupí, budoucnost Bohemky je ve velkém ohrožení. Letní nezaregistrované posily jsou ještě během středy připraveny klub opustit, další hráči v případě nejasností nenastoupí o víkendu proti Spartě B. Zdá se, že současné vedení ztratilo nad situací kontrolu a vede klub do záhuby. Za současný stav samozřejmě mohou i bývalá vedení, ale aktuální podpisy pod případnou "kapitulaci" jsou dva - Tomáš Böhm a Marek Vít,

Leccos naznačuje již odchod Ondřeje Szaba. "Nejdříve se dohodly kluby mezi sebou, až poté oslovily mě. Mluvil jsem s trenérem Marečkem. Ve středu budu v Teplicích poprvé trénovat. Dohodli jsme se rychle, v Bohemce bych zůstal, ale ne za současného stavu," zdůvodňuje tvořivý záložník svůj odchod. Utrženou částku vedení Bohemians údajně použije na výplaty hráčů. Pětadvacetiletý záložník Ondřej Szabó přišel do Bohemians v dubnu 2002 za dva a půl miliónu. Bohemians ho v nejlepších letech prodali za více než dvakrát menší částku. V zelenobílém dresu odehrál 38 zápasů a dal v nich 3 góly. V nejvyšší soutěži má na svém kontě zatím 57 startů a 2 vstřelené branky.