Matuszny možná odejde do Polska

V úvodním utkání Bohemians na Tisport cupu se v základní sestavě představila i tradiční opora zadních řad Kamil Matuszny. Zkušený stoper se vrátil z testování v Posku, které podstoupil v minulém týdnu. O služby třicetiletého obránce má velký zájem polský druholigový klub Kujawiak Wroclawek. "Uspěl jsem a jsem s klubem předběžně dohodnutý. Teď čekám na setkání s novým majitelem Bohemky," řekl Kamil Matuszny.

Matuszny možná odejde do Polska

Z podzimního kádru ještě nikdo klub neopustil. Kamil Matuszny má k angažmá v Polsku velmi blízko. Mělo by se rozhodnout v tomto týdnu. "Poláci mají o mě zájem už teď během zimní přestávky," potvrdil Matuszny. Na přímou otázku, zda chce odejít, ještě neznal přímou odpověď. "Hodně záleží na jednání s panem Bubníkem." Vední i trenér chtějí zkušeného stopera udržet. "Projevíme maximální snahu Kamila udržet. Je pro nás klíčový hráč," řekl trenér Bohemians Vladimír Hruška.

Kamil nechce odejít za každou cenu. "Neskutečně se mi tady líbí. Jsou tu fanózní fanoušci. Třeba v neděli na Tipsport cupu přislo spoustu lidí jen kvůli Bohemce. Připadá mi to, že se ten turnaj hraje jen kvůli Bohemce, protože jinak by tam nikdo nechodil. Jak říkám, Praha je super, fanoušci jedineční, jen ta situace v klubu je špatná a proto přemýšlím o odchodu," zdůvodňuje svůj postoj Matuszny.