Vyskočil a Rada do Břevnova

Kádr Bohemians doznal v minulých týdnech několika dalších změn. Brankář Filip Rada odešel z Bohemians do třetiligového Břevnova. „Dostal nabídku v Břevnově dělat jedničku, tak jsme ho uvolnili. Je to pro něj lepší. Po uzdravení Štěpána Koláře máme dva kvalitní gólmany,“ řekl trenér Zbyněk Busta.

Vyskočil a Rada do Břevnova

Filip Rada, syn jabloneckého kouče Petra Rady, v dresu Klokanů odchytal čtyři zápasy a dostal čtyři góly. Jednadvacetiletý gólman se proti Bohemce představí ve 14. kole, kdy zelenobílí hrají na Břevnově.

Do stejného klubu ČFL zamířil také útočník David Vyskočil. „U něj to bylo trochu jiné než u Rady. Nepodával výkony, které by stačily na třetí ligu a navíc ještě oslabil svůj tým zbytečným vyloučením. Zvážil jsem celou situaci a řekl jsem mu, ať si najde jiné angažmá,“ prohlásil kouč Busta. Vyskočil bude po zbytek podzimní části oblékat dres Břevnova.

Naopak útočník Martin Vojtíšek už je zdravý a připravuje se společně s týmem. Při pohárovém utkání v Čelákovicích se zranil a dva měsíce jen vysedával na tribuně. „Už se zapojil do přípravy, ale nechceme jeho návrat uspěchat,“ zdůvodnil trenér Busta. Vojtíšek v Čelákovicích nastoupil až v závěru utkání, přesto stačil zařídit penaltu a jeden gól vstřelil sám.