Kapitána skolila viróza

Tomáš Freisler prožil těžkou noc. Postihla ho střevní viróza, byl zesláblý a už ráno před utkáním bylo jasné, že nenastoupí. „Zvracel jsem a měl jsem průjem. Cítím se hrozně. Měl bych ležet v posteli, ale chci ještě vidět náš zápas,“ vyprávěl před utkáním s Karlovými Vary viditelně nemocný Tomáš Freisler. Kapitán Bohemians byl průběžně hostem i Rádia Bohemka, které vysílalo utkání přímým přenosem. Místo Freislera převzal kapitánskou pásku Dalibor Slezák, post stopera zaujal Michal Pávek.

Kapitána skolila viróza

„O Pávkovi jsem neměl žádné pochybnosti. V přípravě hrál výborné zápasy a dnes to jen potvrdil. Odehrál dobrý zápas,“ chválil nadějného obránce trenér Zbyněk Busta. Blonďatý stoper si počínal s velkým přehledem. Ve dvojici s Lukášem ani jednou vážně nechyboval, gól šel na účet krajnímu obránci Buldrovi. Tomáš Freisler sledoval počínání svých spoluhráčů na tribuně. „První půle byla neurovnaná, ale po přestávce jsme si vytvořili dost šancí na to, abychom vyhráli,“ komentoval Freisler nerozhodný výsledek utkání.

Pro další zápasy už snad bude kapitán v pořádku. „Doufám, že je to krátká viróza. Teď se cítím opravdu špatně, jsem zesláblý, snad se z toho brzy dostanu,“ věří Freisler. Ve středu jede Bohemka dohrávat odložené utkání do Náchoda, o víkendu cestují Klokani do Čáslavi.