Vladimír Šmicer navštívil ďolíček

Na nedělní utkání dorazilo do hlediště spoustu známých osobností. Z tribuny pozoroval svého mladšího syna Ivan Hašek, na svůj bývalý klub se přišel podívat i Jan Rajnoch. Na bitvy s Bohemkou vzpomínal na tribuně Ladislav Vízek a především se v zelenobílém objevil i český reprezentant Vladimír Šmicer. Dva dny před utkáním prohlásil, že pokud se jednou vrátí do Česka, chtěl by hrát za Bohemku. I proto ho v ďolíčku vítal bouřlivý potlesk a skandování. Vladimír Šmicer poskytl poločasové rozhovor Rádiu Bohemka.<br /><br /><a href="http://www.fc-bohemians.cz/stream/player.asp?wms=RADIO_SMICER_20060604&title=Radio%20Bohemka%20-%20rozhovor%20s%20Vladimírem%20Šmicrem">Rozhovor s Vladimírem Šmicrem v Rádiu Bohemka</a>.

Vladimír Šmicer navštívil ďolíček

Šmicer se minulý týden musel vzdát mistrovství světa kvůli svalovému zranění. To vzbudilo velkou pozornost fotbalového národa, zelenobílí fanoušci zpozorněli ještě více při jeho pátečním rozhovoru pro server Idnes. Když Šmicer v neděli přicházel na stadión, byl ozdoben zelenobílou šálou, kšiltovkou v barvách Bohemians a dokonce i jeho boty měly tuto barevnou kombinaci. "Říkal jsem si, že když už jdu na Bohemku, musím to vzít stylově. Navíc ten klub mi je sympatický, takže nemám problém s tím, mít šálu Bohemky," říkal třiatřicetiletý ofenzivní fotbalista. "Bohemku jsem měl vždycky rád, při těch problémech, které tady minulý rok byly, jsem to sledoval. Obdivuji fandy, jak to tady udrželi. Je skvělé, že fotbal tady zůstal," dodal Šmicer.

Nedělní zápas mu příliš fotbalové krásy neukázal. Přesto Šmicer odcházel s dobrým pocitem. "Atmosféra je tady skvělá," řekl a prohlásil, že právě lidé jsou tím hlavním důvodem, proč by si za Bohemku rád zahrál. "Při tom rozhovoru se mě ptali, do kterého týmu bych chtěl jít. Do Slavie bych momentálně nešel. Proto jsem řekl Bohemku. Tady se hraje pro lidi, myslel jsem to vážně. Mám ještě na rok smlouvu v Bordeaux, čeká mě Liga mistrů, na konci sezóny všechno zvážím. Už jsem venku 11 let a už to začíná být dlouhá doba," řekl o svých plánech. Tak třeba brzy uvidíme Vladimíra Šmicra v zelenobílém dresu...