Kulvajt byl ve Vítkovicích, ale hrát nemohl

S týmem odjel do Vítkovic i útočník Tomáš Kulvajt, který byl v minulém utkání s Bystrcem vyloučen. Ovšem Disciplinární komise ČMFS o jeho případu ve čtvrtek nerozhodla a kvůli tomu teď Kulvajt nesmí hrát v žádné soutěži. "Odjížděli jsme ve čtvrtek odpoledne a v tu chvíli nebylo jasné, jak disciplinárka rozhodne. Takže jsme se dohodli, že pojedu s týmem a uvidíme podle roszhodnutí, jak se zachováme," popsal Kulvajt celou anabázi. Disciplinární komise nakonec "případ Kulvajt" odložila a útočník Bohemians tak musí čekat na verdikt. Do té doby nesmí hrát. "Tak jsem se byl s týmem alespoň v pátek rozcvičit, abych jen neležel," dodal Kulvajt.

Kulvajt byl ve Vítkovicích, ale hrát nemohl

Kulvajt v poslední minutě utkání s Bystrcem v souboji loktem trefil soupeře a byl po druhé žluté vyloučen. "Byla to nešťastná náhoda. Rozhodně v tom nebyl úmysl. Šli jsme spolu do souboje, ani nevím, jak jsem ho trefil. Mrzí mě to," řekl Tomáš Kulvajt k nešťastnému souboji. Schuster byl odvezen na vyšetření do nemocnice - informace o jeho stavu se různí. Jedni hovoří o otřesu mozku, druzí o zlomeném nosu.

Disciplinární komise pravidelně zasedá každý čtvrtek v 16 hodin. Ve stejný čas odjížděli Klokani do Vítkovic, takže Kulvajt odjel s týmem a čekal na verdikt. Bystrc podala stížnost na zákrok Kulvajta, který by po dvou žlutých jinak zřejmě dostal jen podmínečný trest. Disciplinární komise se případem bude zabývat na svém dalším zasedání ve čtvrtek, do té doby nesmí Kulvajt nastoupit v žádném mistrovském zápase, tedy ani v sobotu za B-tým. "Škoda, že se nerozhodlo, takto jsem absolvoval pětihodinovou cestu zbytečně. S mužstvem jsem se alespoň rozcvičil před utkáním, abych měl nějaký pohyb," řekl Kulvajt pro Rádio Bohemka. Tomáš Kulvajt tak utkání ve Vítkovicích strávil jen jako divák na tribuně.