Příprava: FV Dresden 06 - Bohemians 3:1

Fotbalisté Bohemians si i druhý den na soustředění v Německu vyplnili přípravným zápasem. "Podařilo se nám sehnat neplánovaně soupeře, aby si mohli zahrát i hráči, kteří se včera nedostali do sestavy," zdůvodnil narychlo dohodnutý zápas vedoucí Milan Boubín. "Polovina hráčů vždy trénuje a polovina hraje. V kádru tady máme třicet fotbalistů," popsal stav mužstva sportovní manažer Zbyněk Busta. Za Bohemians nastoupili spíše hráči širšího kádru a proti soupeři ze třetí německé ligy sehráli vyrovnaný zápas, který ale nakonec prohráli 1:3.

Příprava: FV Dresden 06 - Bohemians 3:1

Po bezbrankové první půli Klokani v 54. minutě inkasovali z penalty po faulu Sirového. O jedenáct minut později vyrovnal Vladimír Bálek. Prosadil se hlavou po přesném pasu Slezáka a následném centru Kotyzy. V 68. minutě však domácí znovu ze standardní situace, tentokrát z přímého kopu, skórovali podruhé. V závěru přidaly Drážďany ještě jeden gól. Bohemians prohráli 1:3, další utkání sehrají v sobotu s Cottbusem.

FV Dresden 06 - Bohemians 3:1 (0:0)
Branka Bohemians: 65. Bálek
Sestava Bohemians: Havránek - Císař (46. Sirový), Pecinovský, Škoda, Růžička - Moravec, Vágner, Slezák, Matůš - Formáček (46. Kotyza), Kulvajt (46. Bálek).