Generálka: Aue - Bohemians 2:1

Fotbalisté Bohemians prohráli v generálce na ligu v německém Aue 1:2. S druholigovým soupeřem prohrávali už 0:2, ale ještě v první půli snížil Martin Kotyza. Klokani dohrávali posledních dvacet minut o deseti bez vyloučeného Lukáše Marka, přesto několik desítek fanoušků zelenobílých povzbuzovalo své hráče až do konce. Utkání přihlíželo 3500 fanoušků. Fotbalisty Bohemians nyní čeká návrat do Prahy a od pondělí se již začnou připravovat na první ligový zápas s Baníkem Ostrava, který je na programu v neděli od 17 hodin.

Generálka: Aue - Bohemians 2:1

Trenéři poslali na hřiště sestavu, která bude určitě hodně podobná ligové. Vedle Karla Rady nastoupil talentovaný Pávek, v útoku se v základní sestavě objevila dvojice Škoda, Matúš. Nejdůležitější okamžiky zápasu se udály po půlhodině hry. Nejprve Čech v německý službách Jiří Kaufman dorazil do prázdné branky odražený míč, krátce poté Němci kopali penaltu a po trefě Marco Kurtha vedli už 2:0. Vzápětí ale snížil Martin Kotyza. To vše se odehrálo během sedmi minut.

Německý sudí byl na Pražany viditelně přísnější a v 68. minutě po druhé žluté vyloučil obránce Marka. Zelenobílí dohrávali v deseti, přesto ještě mohli vyrovnat. Šmardova velká šance skončila nad brankou, Kulvajtova hlavička zblízka těsně vedle.

Erzgebirge Aue - Bohemians 1905 2:1 (2:1)
Branky: 27. Kaufman, 33. Kurth (pen.) - 34. Kotyza.
ČK: 68.Marek.
Diváků: 3500.
Sestava Bohemians 1905: Sňozík - Marek, Rada, Pávek, Šmarda - Kotyza (70. Růžička), Adam (38. Hašek), Slezák (74. Vágner), Kunášek - Bálek (60. Kulvajt), Škoda (46. Matůš).