Polodna a Ordoš poprvé za Bohemku

Dva noví útočníci přišli do Bohemians v průběhu uplynulého týdne. "Trénovali s námi jen dvakrát, bude chvilku trvat, než získají herní praxi s týmem," říkal sportovní manažer Zbyněk Busta ještě před nedělním zápasem. Do základní sestavy se v Plzni dostal jen Michal Polodna, který se do Bohemians vrátil po třech letech. Naposledy, když hrál v Ďolíčku ligu, dal během patnácti zápasů tři góly. Do Bohemky se vrací už jako zkušený útočník se 112 starty a 21 góly. "Jsem rád, že jsem zase v Bohemce, ale moc mě mrzí, že jsme to v Plzni nezvládli. Měli jsme na ně, mohli jsme tady i vyhrát," řekl Michal Polodna po své obnovené premiéře v zelenobílém dresu.

Polodna a Ordoš poprvé za Bohemku

Polodna nastoupil na hrotu společně s Matúšem. Pocity mám smíšené. Moc jsem se těšil, ale nevyhráli jsme." Nová posila Bohemky se dostala k zakončení už v 5. minutě, ale střela mu ve výhodné pozici nesedla. Pak už příliš nebezpečný nebyl a v 61. minutě ho vystřídal Michal Ordoš, druhá z čerstvých posil. "Plzeň hrála hodně bojovně, bylo pro nás těžké dostat se do zakončení. Věřím, že se více prosadím doma, kdy nás požene plný stadion," doufá Michal Polodna.

Vladimír Bálek stále chybí v útoku. Před minulým zápasem s Olomoucí si na tréninku poranil kotník a stále není připraven. I proto se oba noví útočníci dostali hned do hry. Jejich pravý čas ještě přijde. Ordoš má za sebou delší herní pauzu, takže si bude muset na tu správnou formu ještě muset počkat, ale jeho talent je známý a Bohemce může odvést dobré služby. Fanoušci Bohemians uvidí obě nové tváře v Ďolíčku poprvé v pondělí při televizním utkání s Viktorií Žižkov.